Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
γιατί ρε...άσε με να χω ψευδαισθήσεις ότι το χω....
μη σου πω ότι αντί για huawei g8, αρχίζω και διακρίνω αμυδρά πάνω και xiaomi και mi5s σιγά σιγά!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το mi5s φορτίζει ασύρματα????
Επίσης για φίλο που ρώτησε πιο πτιν, το γκρι υπάρχει μάλλον στο Άλι..
Τονπροχωρησα προχθες απογευμα, άλλαξα κάτι μηνύματα με τον πωλητή κ έχω να ακούσω νέα από χθες το πρωί..Α να δούμε ποτέ θα στείλει
Αποτι κατάλαβα με την ισοτιμία είναι καλύτερα να κάνεις την αγορά με revolut κ να αφήσεις να σου αλλάξει αυτή το νόμισμα. Καλύτερα αλλάζει από PayPal κ από ελληνική τράπεζα. Έχουν μικροτερο spread.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου -
Όταν με το καλό το μαύρο είναι φουλ διαθέσιμο σε νορμάλ τιμή και αν μέχρι τότε δεν έχει βγει το mi mix nano η το xiaomi mi 6 λέω να το τσιμπήσω και εγώ . . ! !Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H gvoi έγραψε:
Τονπροχωρησα προχθες απογευμα, άλλαξα κάτι μηνύματα με τον πωλητή κ έχω να ακούσω νέα από χθες το πρωί..Α να δούμε ποτέ θα στείλει
Αποτι κατάλαβα με την ισοτιμία είναι καλύτερα να κάνεις την αγορά με revolut κ να αφήσεις να σου αλλάξει αυτή το νόμισμα. Καλύτερα αλλάζει από PayPal κ από ελληνική τράπεζα. Έχουν μικροτερο spread.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H gvoi έγραψε:
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
Για το Άλι οι απόψεις διίστανται τελικά...
Α να δούμε
Μετά από σπαμ μου για να είναι το κινητό sealed ο πωλητής μου έστειλε μήνυμα
################
Sealed
################
Regards
Του τα εσπασα μάλλον!! Αχαχαχαχα
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου -
@gvoi παρτο απο άλλου και ας είναι λίγο ακριβό... εύχομαι να σε στείλουμε σωστό κινητό..με σωστή ρομ...και όχι μεταχειρισμένο ή από επισκευή...όλοι οι πωλητες το ίδιο παραμύθι λένε...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
-
Ο/H skaristo έγραψε:
Παιδιά με την μπαταρία πως τα πάτε εσείς που το έχετε στα χέρια σας ήδη?
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
5ωρο βγαίνει άνετα
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0