οπότε λογικά θα έχουμε αυτή τη βδομάδα αναβάθμιση?
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Δεν υπάρχει λογικη!!! Κανονικά ναι αλλά άγνωστο ποτέ θα δωθεί σε πληφης κυκλοφορια έχει πολλά προβλήματα να λυθουν....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H kxt έγραψε:
Παιδιά έχω δυσάρεστα νέα όσο αφορά τα τελωνεία. Μίλησα με υπάλληλο τους και μου είπε ότι έπεσε σήμα από Αθήνα για όλα τα συστημένα να περνάνε έλεγχο. Ήδη δύο δικά μου περίμενα εδώ και 2 εβδομάδες είναι στην αναμονή για να περάσει τελωνείο.
Μεσω καποιας ευρωπαικης χωρας δεν τα στελνουν; Για ποιο λογο να γινεται τελωνιακος ελεγχος σε διακινηση αγαθων εντος ΕΕ?Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Μόνο αν έχουν σε ευρωπαϊκή αποθήκη, πράγμα σπάνιο για νέα τηλέφωνα ( κ με έξτρα κόστος στην τιμή).
Συνήθως στέλνουν από κινεζία
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου -
Εκτος και αν αρχισουν να συνεργαζονται με ευρωπαικα ταχυδρομεια, αντι για Σιγκαπουρες, Μαλαισιες κτλ... Το ταμπλετ μου ειχε ερθει μεσω Ολλανδικων Ταχυδρομειων.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Πάλι είναι πιθανό να περάσει τελωνείο
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου -
-
-
-
-
-
Στο ali έχει την official θηκούλα με 15 ευρώ προσφορά. Καμιά 18-20 παίζει όπου αλλού την είχα βρει.
Έβαλα μια παραγγελία σε μαύρο
=============== Νοε 30th 2016, 11:06pm ===============
Ο/H baiosss έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0