Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
-
-
Ο/H morning_troll έγραψε:
[MIUI 8] [All Devices] Change System Font In MIUI 8 Without Root! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H zpaf έγραψε:
Ο/H morning_troll έγραψε:
[MIUI 8] [All Devices] Change System Font In MIUI 8 Without Root! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Thank you
Sent from my MI 5s -
Μιας και το ασημί δεν έφτασε ποτέ, επιτέλους σε παραγγελία το γκρι/μαύρο 4/128. Σε αναμονή και εγώ λοιπόν
Ελπίζω μέχρι να παραλάβω να έχουν λυθεί και όλα τα θεματάκια που απασχολούν το μοντέλο
-
Ο/H gto έγραψε:
Μιας και το ασημί δεν έφτασε ποτέ, επιτέλους σε παραγγελία το γκρι/μαύρο 4/128. Σε αναμονή και εγώ λοιπόνΕλπίζω μέχρι να παραλάβω να έχουν λυθεί και όλα τα θεματάκια που απασχολούν το μοντέλο
Θελω και εγω να παρω σαν τρελος.
Σε ασπρο το αποκλειω, οποτε θελω αποκλειστικα γκρι.
Δεν υπαρχει πουθενα το γκρι 4/32, παω αναγκαστικα για 3/64 ή περιμενουμε να γινει διαθεσιμο;
Χωρητικοτητα δεν με ενδιαφερει, αν δεν υπαρχει καποια άλλη διαφορα, θα προτιμουσα ραμ -
-
Ο/H gordito έγραψε:
Θελω και εγω να παρω σαν τρελος.
Σε ασπρο το αποκλειω, οποτε θελω αποκλειστικα γκρι.
Δεν υπαρχει πουθενα το γκρι 4/32, παω αναγκαστικα για 3/64 ή περιμενουμε να γινει διαθεσιμο;
Χωρητικοτητα δεν με ενδιαφερει, αν δεν υπαρχει καποια άλλη διαφορα, θα προτιμουσα ραμ
Εντάξει καταλαβαίνω ότι έχει μια διαφορά στην τιμή αλλά ίσως τελικά να μην είναι τόσο μεγάλη όσο η άνεση και η αντοχή στον χρόνο που δίνει το τηλέφωνο με τα 128.
Ο/H gvoi έγραψε:
Δεν είναι πολύ σκούρο γκρι πάντως να ξέρετε! Με γελασαν λίγο οι φωτός στα σαιτς..
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με εκνευρίζει απίστευτα το άσπρο μπροστά.
Να δούμε πότε θα βγάλει η Xiaomi κανένα όλο μαύρο, μπροστά-πίσω να γουστάρουμε λίγο. -
Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας.
Παρέλαβα πριν λίγο το Mi 5S Plus κ θέλω να ξεκλειδώσω bootloader για να βάλω twrp κ ελληνική ρομ.
Τώρα έχει την επίσημη αγγλοκινέζικη ρομ MIUI 8.0 Stable 8.0.7.0 (MBGCNDH).
Παραθέτω φωτό των ρυθμίσεων για να μου πείτε. -
Ο/H knight666 έγραψε:
Τώρα έχει την επίσημη αγγλοκινέζικη ρομ MIUI 8.0 Stable 8.0.7.0 (MBGCNDH).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0