ευχαριστω πολύ.και η τελευταια ερώτηση μου.ο οδηγός για φλασαρισμα της ελληνικής Ρομ ποιος είναι γιατί εναν που βρίσκω λέει απο κάτω οτι είναι για το plus.
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
-
-
σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις.
-
Ένα λειτουργικό σύστημα ανάμεσα σε πολλά άλλα είναι τόσο καλό όσο καλύτερη είναι η διαχείρηση μνήμης που κάνει.
Προσωπικά το mi5s plus 6/128 ήταν επιλογή λόγω των 128GB αποθηκευτικού χώρου.
Άπλετος χώρος αποθήκευσης μία και δε σου δίνει η μαμά Xiaomi δυνατότητα επέκτασης. Έτσι δε χρειάζεται να ψάχνεις συχνά πυκνά PC για να ξεφορτώσεις δεδομένα. -
-
Ο/H knight666 έγραψε:
Είδες η Apple? Σε κάνει σπαρτιάτη!
Στο παρελθόν (πολύ μακρινό) έχοντας το 4s βαρέθηκα να κοιτάω μία στο κινητό και μία στο iCloud για να δω ποιο θα τελειώσει πρώτο.
Το plus από την άλλη σε "κακομαθαίνει" -
Χα χα, σωστός.
=============== Δεκ 19th 2016, 11:54am ===============
@kyrgeo1978 Φίλε μου στο κινητό σου το ακουστικό όταν μιλάς ακούγεται δυνατά;
Εγώ όταν το έχω στη μέση ακούω ελάχιστα τον συνομιλητή μου κ όταν είμαι έξω αναγκαστικά το βάζω τέρμα γιατί αλλιώς δεν ακούω τίποτα.
Στο Kenzo το είχα τέρμα χαμηλά κ άκουγα δυνατά. -
Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το mi 5s plus 4/64 μαζί με το mi band 2 χωρίς τελωνείο. Έχει την stable global από ότι διάβασα πρέπει να κάνω unlock τον bootloader γιατί δοκίμασα έτσι μέσω adb να περάσω twrp και έβγαλε fail. Μήπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος η πρέπει να περιμένω να πάρω έγκριση από xiaomi ?
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Νομίζω μόνο με έγκριση φίλε μου.
-
Ο/H masterismos έγραψε:
Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το mi 5s plus 4/64 μαζί με το mi band 2 χωρίς τελωνείο. Έχει την stable global από ότι διάβασα πρέπει να κάνω unlock τον bootloader γιατί δοκίμασα έτσι μέσω adb να περάσω twrp και έβγαλε fail. Μήπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος η πρέπει να περιμένω να πάρω έγκριση από xiaomi ?
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία τυχαίνει να δίνουν και έγκριση εντός μισαώρου αλλά μπορεί αν τύχει να στην στείλουν και σε 1-2 μέρες!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0