@knight666 όντως δεν ακούς καλά το συνομιλητή σου όταν έχεις πολύ χαμηλά την ένταση και έχει φασαρία γύρω σου. Ένα θεματάκι software είναι. Θα διορθωθεί αργά ή γρήγορα.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Θα διορθωθεί αυτό στην πορείαΟ/H knight666 έγραψε:
Εγώ όταν το έχω στη μέση ακούω ελάχιστα τον συνομιλητή μου κ όταν είμαι έξω αναγκαστικά το βάζω τέρμα γιατί αλλιώς δεν ακούω τίποτα.
Στο Kenzo το είχα τέρμα χαμηλά κ άκουγα δυνατά.
Φίλε το Dolby Atmos είναι πρόγραμμα που ενσωματώνεται από τα παιδιά που μας κάνουν την Ρομ και είναι εντελώς ακίνδυνο. Απλά δυναμώνει τον ήχο.Ο/H knight666 έγραψε:
Όσο για το Dolby που λέει ο φίλος, δεν το 'χω κ δεν το πειράζω.
Το άρθρο που έβαλες λέει ότι υποστηρίζει αλλά δεν το έχουν ενεργοποιημένο στην Miui.Ο/H AlexanderK έγραψε:
Force Touch Mi5s 3gb/64gb | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
ενδέχεται και το μικρό mi5s (64gb) να υποστηρίζει force touch ή 3d touch
δοκίμασα την εφαρμογή και όντως λειτουργεί
Δοκίμασε να κάνεις unlock. Μπορεί απλά να μην ήρθε. Αν είσαι οκ πες να ξέρουμεΟ/H masterismos έγραψε:
Ρε αλάνια έχω δύο μέρες που έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader στο mi5s plus και δεν έχω πάρει απαντηση. Πόσο κρατάει συνήθως? Θα τρελαθώ χωρίς root.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H masterismos έγραψε:
Ρε αλάνια έχω δύο μέρες που έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader στο mi5s plus και δεν έχω πάρει απαντηση. Πόσο κρατάει συνήθως? Θα τρελαθώ χωρίς root.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk