Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H gkoutsou έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση, επειδή περιμένω και εγώ το κινητό: για να ζητήσεις ξεκλειδωμα του bootloader απαιτείται να έχεις στην κατοχή σου το κινητό? Σου ζητάει κάτι δηλαδή από το κινητό, κάποιο imei κλπ? Εάν δεν θέλει τίποτα να το ζητήσω από τώρα, έτσι ώστε όταν έρθει να είμαι μάχιμος
Εάν είχες xiaomi συσκευή πάλι στο παρελθόν και είχες mi account, απλά θα χρειαστούν τα στοιχεία του account.
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkoutsou έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση, επειδή περιμένω και εγώ το κινητό: για να ζητήσεις ξεκλειδωμα του bootloader απαιτείται να έχεις στην κατοχή σου το κινητό? Σου ζητάει κάτι δηλαδή από το κινητό, κάποιο imei κλπ? Εάν δεν θέλει τίποτα να το ζητήσω από τώρα, έτσι ώστε όταν έρθει να είμαι μάχιμος
Αυτή τη βλακεία έκανα εγώ. Μόλις το πήρα τότε θυμήθηκα το unlock οπότε κάνε από τώρα την αίτηση.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Πάντως γι να μιλήσω λίγο επι της ουσίας.
Παρήγγειλα το mi5s sealed.
Ήρθε sealed. Την μέρα της παραγγελίας έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και 3 μέρες μετά έλαβα μήνυμα στο κινητό.
Χθες με το που ανοιξα και είχε μόνο κινέζικα με βοήθησε ο @takisfrag να βρω τα αγγλικά.
Έκανα την τελευταία αναβάθμιση, ενεργοποιησα το USB debugging, τσεκ αν όντως είναι κλειδωμένο το bootloader με adb.
Λογκαρα στι κινητό στο mi και στο unlock tool με τον ίδιο λογαριασμό xiaomi που είχα πάρει την έγκριση.
Κούμπωμα το κινητό σε fastboot, έκανα σταυρό, πατησα το κουμπί UNLOCK και τα ντααααα!!
Έτοιμο!
Άρα συμπέρασμα! Ζητατε πάντα sealed κουτιά! Τα αλλά είναι εύκολα!
Και για να μην παρεξηγηθω, αυτά είναι για το ξεκλείδωμα... Το φλασαρισμα είναι άλλο θέμα. Προσοχή στα τρολ!!!!!
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
---------------------------------
Ξαναβάζω τι είχα γράψει όταν Ξεκλειδωσα το κινητό. Ίσως φανεί χρήσιμο.
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Σου κανα like, γιατί με ανέφερες!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα στη παρέα του xiaomi-miui.gr!
Αν και μέλος εδώ από ποιο παλιά, κάτοχος xiami συσκευής ευελπιστώ να γίνω τις προσεχείς ημέρες όταν ξεκολλήσει το Mi5s μου από το Κ.Δ.Αττικής που είναι εδώ και 4 ημέρες. Σύνολο από την παραγγελία από vickmall έχουν περάσει 25 μέρες και νομίζω πως πλέων είμαι στη τελική ευθεία για παραλαβή!
Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω με το που το πάρω... Καλώς, κακώς μάλλον, το ζήτησα με Ελληνικά και όχι official rom. Διάβασα τους οδηγούς (εν τάχει), λεπτομερέστατοι, το μπράβο στα μέλη που ασχολήθηκαν είναι λίγο, αλλά έχω ψιλό χαθεί.
-Από που να ξεκινήσω; από εδώ;
-Αν έχει ξεκλείδωτο bootloader πως μπορώ να ξέρω αν έγινε με official τρόπο, ή δεν μας ενδιαφέρει και αφού θα φλασάρω την official θα πρέπει να επαναλάβω το αίτημα έτσι και αλλιώς..
-και για το φλασάρισμα της ρομ, είναι υποχρεωτικό να γυρίσω σε official; με ποιον οδηγό; αυτόν , αυτόν ή αυτόν;
ευχαριστώ -
Όλα έτοιμα παιδιά πριν μία ώρα πήρα το sms ξεκλειδωματος πέρασα και xposed super su τώρα θα το χαρω και θα του πιω το αίμα. Πάει σφαίρα παντως. Έπρεπε να πάω σε Xiaomi νωρίτερα θα μου έμεναν και χρηματα.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Ο/H kikos7 έγραψε:
Καλησπέρα στη παρέα του xiaomi-miui.gr!
Αν και μέλος εδώ από ποιο παλιά, κάτοχος xiami συσκευής ευελπιστώ να γίνω τις προσεχείς ημέρες όταν ξεκολλήσει το Mi5s μου από το Κ.Δ.Αττικής που είναι εδώ και 4 ημέρες. Σύνολο από την παραγγελία από vickmall έχουν περάσει 25 μέρες και νομίζω πως πλέων είμαι στη τελική ευθεία για παραλαβή!
Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω με το που το πάρω... Καλώς, κακώς μάλλον, το ζήτησα με Ελληνικά και όχι official rom. Διάβασα τους οδηγούς (εν τάχει), λεπτομερέστατοι, το μπράβο στα μέλη που ασχολήθηκαν είναι λίγο, αλλά έχω ψιλό χαθεί.
-Από που να ξεκινήσω; από εδώ;
-Αν έχει ξεκλείδωτο bootloader πως μπορώ να ξέρω αν έγινε με official τρόπο, ή δεν μας ενδιαφέρει και αφού θα φλασάρω την official θα πρέπει να επαναλάβω το αίτημα έτσι και αλλιώς..
-και για το φλασάρισμα της ρομ, είναι υποχρεωτικό να γυρίσω σε official; με ποιον οδηγό; αυτόν , αυτόν ή αυτόν;
ευχαριστώ
Εγώ ξεκλειδωσα bootloader flashara recovery και πέρασα την ελληνική rom
Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση
Με τι ρομ σου είχε έρθει; -
καλημερα παιδια.προχτες παρελαβα το δικο μου(3/64gb).πολυ ομορφη συσκευη,γρηγορη.το ξεκλειδωσα αμεσως μια που ειχα ξεκλειδωσει και παλιοτερα αλλα και εβαλα custom rom(mi-globe).wifi,gps,signal ολα κορυφαια,εχω ξετρεθαλει με την ταχυτητα του..ενα παραπονο εχω η μπαταρια μου φενεται μετρια.περιμενα κατι καλυτερο.ειδικα στην καταναλωση ofline το βραδυ.με την ιδια εκδοση ρομ στο mi3 εχω ακομα 100% το πρωι μετα απο 8 ωρες αναμονης.ολα κλειστα,wifi,data,gps,συγχρονισμος
και ανοικτο η εξοικονομηση μπαταριας..με τις ιδιες ρυθμισεις και ρομ το mi5s εχασε 5% πηγε στο 95.θελει ακομα δουλεια η xiaomi στις ρομ για το κινητακι μας.σε ολα τα αλαλ ομως φυσαει. ποσες ωρες περιπου sot σας βγαζει παιδια?ελπιζω να φτιαξει λιγο με την 3-4 φορτιση. -
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H kikos7 έγραψε:
Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση
Με τι ρομ σου είχε έρθει;
Global stable
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0