Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa

πάνε ξάπλωσε.....και αύριο δοκιμάζεις με το Κινέζικο mi pcsuite.

συνεργάζονται πολύ καλά τα συγκεκριμένα μοντέλα με αυτήν την έκδοση του mi pc suite.

δύο από δαύτα με unofficial, με αυτό τα επανέφερα στην κανονική ζωή και τα γλίτωσα από την εικονική πραγματικότητα της unofficial που βρισκόντουσαν!!!!!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• τελικά η πιτζάμα έδωσε έμπνευση. Δεν ξέρω αν φαίνεται και το δεύτερο ποστ που έγραψα στον "οδηγό" αλλά είχα θέμα και με την ρομ. Δεν θέλει την global στο recovery. Τώρα flash-αρω china για ξεκλείδωμα.
    • Διαφήμιση
    • Τώρα περιμένουμε εντυπώσεις και για την αυτονομία της συσκευής σου.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H baiosss έγραψε:

Τώρα περιμένουμε εντυπώσεις και για την αυτονομία της συσκευής σου.

Δεν σου κρύβω ότι και εγώ έχω μία ανυπομονησία. Γενικά το φορτώνω πολύ το κινητό και αναρωτιέμαι πόσο αντέχει. Το σίγουρο είναι πως από βδομάδα θα φανεί όταν το αφήσω από τα χέρια μου ;)

Sent from my MI 5s using Tapatalk
    • Ο/H gto έγραψε:

Ο/H baiosss έγραψε:

Τώρα περιμένουμε εντυπώσεις και για την αυτονομία της συσκευής σου.

Δεν σου κρύβω ότι και εγώ έχω μία ανυπομονησία. Γενικά το φορτώνω πολύ το κινητό και αναρωτιέμαι πόσο αντέχει. Το σίγουρο είναι πως από βδομάδα θα φανεί όταν το αφήσω από τα χέρια μου ;)

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Που να τρέξεις και antutu να γουστάρεις έτσι για τα νούμερα και μόνο.

=============== Ιαν 3rd 2017, 2:21pm ===============
      Σημερα παρελαβα τα tempered glass που ειχα παραγγειλει απο ebay. Ειναι απο αυτα που ειναι βαμμενα και εχουν "bezels" πανω κατω.
      Η εφαρμογη τους ειναι αψογη στην οθονη και την προστατευουν στα πλαινα καλυτερα απο αλλα glasses με ενα κενο περιπου του ενος χιλιοστου απο τις curved πλευρες, αλλα θεωρω πως ειναι λιγο ασχημα επειδη μεγαλωνουν τα πλαινα πλαισια της συσκευης.
      Ουσιαστικα καλυπτουν τα μαυρα εσωτερικα bezels της οθονης.

OneDrive

Τωρα ποσο θα τα αντεξω και θα τα κρατησω, ειναι αλλη ιστορια. Αλλα για 3,5 ευρω χαλαλι!
    • Το φόρτωσα σαν γαιδούρι αλλά ένα antutu θα το τρέξω ... Δεν το σκέφτηκα :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H apsogos4ever έγραψε:

παιδια απο screen protect Που να μην ειναι μικρο και να κοβετε στις ακρες τι εχετε κανει;
      Δυο post πιο πανω εβαλα link με φωτο απο αυτο που παρελαβα σημερα.
      Αν σε καλυπτει εχει καλως. Ολα τα υπολοιπα ειναι μικρα και δεν καλυπτουν την οθονη τοσο πολυ, εκτος αν υπαρχει καποιο αλλο που μου διαφευγει.
    • Ο/H baiosss έγραψε:

Ο/H apsogos4ever έγραψε:

παιδια απο screen protect Που να μην ειναι μικρο και να κοβετε στις ακρες τι εχετε κανει;
      Δυο post πιο πανω εβαλα link με φωτο απο αυτο που παρελαβα σημερα.Αν σε καλυπτει εχει καλως. Ολα τα υπολοιπα ειναι μικρα και δεν καλυπτουν την οθονη τοσο πολυ, εκτος αν υπαρχει καποιο αλλο που μου διαφευγει.
      Βλεπω να παραγγελνω να δοκιμαζω film της nilkin .....Με εχει κουρασει αυτη η ιστορια με τα tempered glass .Στο mi max Που ειχα πριν παλι τα ιδια.Ενα ηταν καλο ηταν full cover δεν φαινοταν τιποτα αλλα κυρτωνε στο κεντρο και αφηνε αερα...κριμα!
    • Γενικά υπάρχει ζήτημα με τις νέες οθόνες και τα tempered glasses.

Για να αποφύγουν να πάνε σε σημεία που δεν κολλάνε σωστά τα κάνουν πιο στενά. Για μένα όντως αυτό είναι άσχημο αλλά είναι και θέμα γούστου.

Από την άλλη δεν βλέπω τρόπο να μπει tempered σε edge οθόνη και να εφαρμόσει τέλεια. Ή θα προεξέχει στα άκρα όπως αυτό που δείχνει ο #baiosss ή δεν θα φτάνει στα άκρα.

Ίσως πάμε στις κλασσικές ζελατίνες πάλι τουλάχιστον να προστατευτούμε από τις γρατζουνιές και για τις σοβαρές περιπτώσεις προσευχηθείτε.
    • Διαφήμιση
    • Αυτό δεν καταλαβαίνω και γω. Δεν μπορούν να κατασκευάσουν κάτι σε τζαμακια που να είναι κυρτά σε αυτά τα σημεία? Τόσο δύσκολο τεχνολογικά είναι να φτιαχτεί κάτι τέτοιο? Όσο για τα film, ποτέ δεν κατάφερα σε κανένα κινητό να τα εφαρμόσω καλά. Πάντα είχα φουσκάλες γιατί πάντα υπήρχε κάποιος κόκκος σκόνης όσο καλά και αν καθάριζα την οθόνη.