Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Καλύτερες φωτογραφίες και από oneplus 3t βγάζει. Αν και το 3t με ψήνει πολύ για αγορά!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το 1plus3t παιρνει τοσο καλες?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
-
καπου διαβασα οτι με το lineage os βγαζει παρα πολυ καλυτερες σε σχεση του miui
-
Δε ξέρω. Εγώ σε προηγούμενες εμπειρίες μου με cm roms και την κάμερα τους δε θα το έλεγα αυτό. Η λίγο κατώτερες θα είναι η στην καλύτερη περίπτωση στα ίδια επίπεδα. Προσωπική εκτίμηση πάντα. Συν ότι αυτές έχουν ακόμα ελλείψεις και δε δουλεύουν όλα καλά μέχρι να σταθεροποιηθούν.
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
και σε εσας 3100 λεει? μου φενεται παραξενο γιατι η κανονικη μπαταρια του ειναι 3200
-
-
-
Παιδιά το Mi5s του φίλου μου έχει την τελευταία ελληνική stable και μου είπε χθες πως του κάνει διάφορα
Περισσότερα με τον ήχο. Ή δεν παίζει ο ήχος ενώ είναι όλα στο φουλ μου είπε και ενώ μετά παίζει κανονικά, ή όπως βλέπει βίντεο διακόπτεται ο ήχος και άλλα τέτοια περίεργα.
Του έκανα χθες ένα wipe cache & dalvik και ξαναπέρασα από πάνω την rom αλλά δεν υπάρχει πιο νέα για να τον αλλάξω, άρα του είπα πως αν συνεχίσουν τα κουφά θα τον μεταφέρω σε developer.
Η απορία μου είναι αν έχει κάποιος παρόμοια προβλήματα και αν είναι γενικά της ρομ θέματα -
Μόλις έβαλα τζαμακι που παρέλαβα από AliExpress.
1. Καλύπτει την οθόνη απ' άκρη σε άκρη, εκτός ίσως από ~0.3mm περιμετρικά.
2. Η κόλλα φαίνεται αδύναμη, αλλά το τζαμακι μένει σταθερά στη θέση του.
3. Η αίσθηση του είναι αξιοπρεπής.
4. Μαζεύει εύκολα δαχτυλιές.
5. Έχει πολλές πολλες τελιτσες, τοποθετημενες σε τετράγωνα, πιθανολογω για να υποστηρίζει στις διατρητες θήκες.
6. Μετά την τοποθέτηση η οθόνη ιριδιζει λιγάκι όταν είναι σβηστη, όχι κάτι ενοχλητικό όμως.
7. Το 3D Touch δουλεύει χωρίς πρόβλημα.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0