Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Ο/H gvoi έγραψε:
Απο ebay μεμβράνη πακέτο 3τμχ.
Εφαρμογή πολύ καλή με μικρό κενό στο πλάι (ούτε mm).
Είδα κ αποειδα με τα τζάμια οπότε ba k to base.
Αν βρούμε το καλύτερο εδώ είμαστε να το δοκιμάσουμε
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Μπορείς να βάλεις φωτό πως είναι πάνω στο κινητό σου;;;;;;
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
-
Καλημέρα!
mixaliscy: Αγγελία -
Αγγελίες στο χώρο αγγελιών
Θα σβηστεί το ποστ σου
Απολογούμαι αλλά έτσι είναι οι κανόνες -
-
-
παίδες θα ήθελα να μου πείτε όταν ανοίγετε την εφαρμογή της κάμερας αν κάνει autofocus αμέσως. Δλδ αν καθαρίζει την οθόνη αστραπιαία για να βγάλετε φωτογραφία. Είτε μακρινά είτε κοντίνα είτε σε χαμηλό φωτισμό. Υπάρχει και σχετικό trhread στο miui.com με αυτό το θέμα. Εμένα για να εστιάσει σωστά ειδικά όταν το τηλέφωνο έχει αρκετή ώρα να ξυπνήσει και ανόιγοντας την εφαρμογή κάνει απο τρία εως δέκα δευτερα να καθαρίσει. Κάποιοι λένε ότι είναι software αλλοι hardware. Ιδού και οι σχετική συζήτηση Focus not working - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum και εδώ mi5s Camera autofocus problem - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum
Αν τώρα το κάνει σε όλους αυτό, να σταματήσω να ανυσηχώ. Για πείτε? Μήπως υπερβάλλω? Απο ρομ ελληνική, china stable με το οποίο και ήρθε , και eu το ίδιο δεν αλλάζει κάτι. Δοκίμασα να αλλάξω ρυθμίσεις που θα κάνει autofocus αλλά δεν αλλάζει κάτι...
Παρτίδα 2016/12 4/128
Εδώ και ένα δικό μου δείγμα... VID_20170205_204128.mp4 - Google Drive Άλλες φορές αργεί λίγο περισσότερο. Για πείτε και εσεις -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
παίδες θα ήθελα να μου πείτε όταν ανοίγετε την εφαρμογή της κάμερας αν κάνει autofocus αμέσως. Δλδ αν καθαρίζει την οθόνη αστραπιαία για να βγάλετε φωτογραφία. Είτε μακρινά είτε κοντίνα είτε σε χαμηλό φωτισμό. Υπάρχει και σχετικό trhread στο miui.com με αυτό το θέμα. Εμένα για να εστιάσει σωστά ειδικά όταν το τηλέφωνο έχει αρκετή ώρα να ξυπνήσει και ανόιγοντας την εφαρμογή κάνει απο τρία εως δέκα δευτερα να καθαρίσει. Κάποιοι λένε ότι είναι software αλλοι hardware. Ιδού και οι σχετική συζήτηση Focus not working - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum και εδώ mi5s Camera autofocus problem - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum
Αν τώρα το κάνει σε όλους αυτό, να σταματήσω να ανυσηχώ. Για πείτε? Μήπως υπερβάλλω? Απο ρομ ελληνική, china stable με το οποίο και ήρθε , και eu το ίδιο δεν αλλάζει κάτι. Δοκίμασα να αλλάξω ρυθμίσεις που θα κάνει autofocus αλλά δεν αλλάζει κάτι...
Παρτίδα 2016/12 4/128
Εδώ και ένα δικό μου δείγμα... VID_20170205_204128.mp4 - Google Drive Άλλες φορές αργεί λίγο περισσότερο. Για πείτε και εσεις
Φιλε μου αυτη την πηρα κατευθειαν σε χαμηλο φωτισμο δεν περιμενα καν να ανοίξει η καμερα....πατησα αμεσως.
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Παρτίδα 2016/12 4/128
Εδώ και ένα δικό μου δείγμα... VID_20170205_204128.mp4 - Google Drive Άλλες φορές αργεί λίγο περισσότερο. Για πείτε και εσεις
Φιλε μου αυτη την πηρα κατευθειαν σε χαμηλο φωτισμο δεν περιμενα καν να ανοίξει η καμερα....πατησα αμεσως.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Να αλλη μια παλι με χαμηλο φωτισμό απευθείας την τράβηξα.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0