Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Εγω που προέρχομαι απο note 3 pro τι να πω?....ήμουν αόμματος και είδα το φώς μου....ειλικρινά
Έχει πολύ δυνατή κάμερα το Mi5s. Τόσο καλή που με κάνει να πιστεύω ότι το OIS το έβγαλαν για να το ξανα-βάλουν στο Mi6. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το EIS. Το "φοράει" αλλά μάλλον μόνο στην θεωρία.
Όπως και να έχει, όπως πολύ εύστοχα είπες, εάν ξέρεις τι να κάνεις το αποτέλεσμα είναι επιπέδου LG G6. Ειδικά ο τόσο χαμηλός θόρυβο σε υψηλά ISO (χαμηλός φωτισμός) είναι αξιέπαινος.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το Software και η έλλειψη IOS δεν αφήνουν την συσκευή να απογειωθεί στον τομέα φωτογραφία (γιατί στα υπόλοιπα είναι ψηλά έτσι κι αλλιώς)
Και ΝΑΙ. Να φτιάξετε thread και να ποστάρετε φωτογραφίες. Το αξίζει αυτή η συσκευή.
Υ.Γ Θα είμαι και εγώ εκεί με το S7Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Για μένα είναι θέμα software. Το eis είναι μόνο στο video ετσι? Και στην full hd ανάλυση. Νομίζω δουλεύει αρκετά καλά όχι όπως το πιχελ που είναι πιο βουτυρένιο αλλά αποδεκτά.. Εκεί φαίνεται η δουλειά που εχει κάνει η google πάνω στο φακό. Οι δικοί μας ίσως βελτιώσουν πράγματα στο πέρασμα του χρόνου...δεν ξέρω ...για xiaomi μιλάμε. άγνωσται αι βουλαί.. Απο ότι έχω καταλάβει δεν παίρνει ois αυτό το module, επίσης απο ότι δείχνει το EIS θα είναι το μέλλον με βελτιώσεις φυσικά...
Εδώ ένα πολύ ωραίο vs
Στα 1080 και τα δύο με EIS δεν βλέπω διαφορές ως προς το κούνημα...Δείτε χρώματα το σκασμένο -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Για μένα είναι θέμα software. Το eis είναι μόνο στο video ετσι? Και στην full hd ανάλυση. Νομίζω δουλεύει αρκετά καλά όχι όπως το πιχελ που είναι πιο βουτυρένιο αλλά αποδεκτά.. Εκεί φαίνεται η δουλειά που εχει κάνει η google πάνω στο φακό. Οι δικοί μας ίσως βελτιώσουν πράγματα στο πέρασμα του χρόνου...δεν ξέρω ...για xiaomi μιλάμε. άγνωσται αι βουλαί.. Απο ότι έχω καταλάβει δεν παίρνει ois αυτό το module, επίσης απο ότι δείχνει το EIS θα είναι το μέλλον με βελτιώσεις φυσικά...
Η Xiaomi που έχω δεί (στην μικρή έως τώρα επαφή μου με την συγκεκριμένη εταιρία), θα προτιμούσε να βγάλει το Mi5s Gti-R που θα τα έκαμνε όλα καλύτερα, παρά να βελτιώσει το Software στο ήδη υπάρχον εξαιρετικό hardware.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
-
Γιώργο προτιμώ να το κάνει ο μανταράτορας που του αρέσουν αυτά...να χει τα κλειδιά..ξέρεις
-
-
-
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
FreeDCam αλλά δεν υπάρχει στο play store...είναι Apk
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0