Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Είναι συνολική η αύξηση σε όλα τα μοντέλα. Βλέπω ότι κάποια στιγμή υπήρξαν και υπάρχουν ελλείψεις σε όλα τα xiaomi κάτι που ανεβάζει τις τιμές στην οικονομική θεωρία. Η πηγή όμως των ελλειψεων ποια είναι?. Δεν προλαβαίνουν και δεν μπορούν να καλύψουν την ζήτηση? Ή οι προμηθευτές τους τους μείωσαν την πίστωση ή δεν έχουν να τους προμηθεύσουν ή μήπως υπάρχει στενότης. Ο αρχηγός τους είχε πει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα του 2016 ήταν η προμήθεια των υλικών που συνθέτουν ένα smartphone. Βλέπε kenzo με δυο διαφορετικούς αισθητήρες κάμερας και fp sensor βλέπε καθυστερήσεις στην παραγωγή του mi5 ειδικά του κεραμικού ή του note 2.
Μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω και την εμμονή τους να βγάζουν συνέχεια μοντέλα με σχεδόν ίδιο hardware και ίδιας σχεδόν κατηγορίας. Παρόλα αυτα ετοιμάζουν δικό τους επεξεργαστή. Έδιωξαν τον hugo. Ίσως είναι σε μεταβατικό στάδιο μεγάλων αλλαγών εκεί κάτω. Γραμμές παραγωγής κλπ κλπ .
Αν πετύχει πιστεύω θα την δούμε ξανά πρώτη αν όχι βλέπω και άλλη κάθοδο.... Σόρυ για το off topic αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα είπα να καταθέσω τις σκέψεις μου. Γλυστρίδαααααααα -
-
καλα να πάθουνε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να γίνει ψηφοφορία λοιπόν. Επίσης να πέσει ακόμα χαμηλότερα η xiaomi στην Κίνα
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τις κανουν αυτές τις κινεζιες τα κιτρινιαρικα τα μογγολια εκεί πέρα. Και το mi mix με μικρότερα περιθώρια το παρουσίαζαν με μεγαλύτερα ήταν τελικά.
-
Το πήρε όμως και γι αυτό. Άσχετα αν δεν είναι εξολοκλήρου χρήσιμο. Καλά η μπαταρία άλλο φρούτο. Αλλά η μπαταρία από μόνη της δε λέει κάτι. Μπορεί να εχεις μπαταρία 2800MAh αλλά με καλό software optimization να ήταν σα να εχεις 3.500.
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0