Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H giannisgr41 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.παντως η μπαταρία στην 7.2.16 είναι σε καλά επίπεδα σε σχέση με προηγούμενες.το gps μετά το πρώτο αργό κλείδωμα ,λοκαρει σε δευτερα.δακτυλικο έχω παγώσει το σέρβις αλλά δουλεύει μία χαρά και με απαλό πάτημα.
Πιο service παγωσε;
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@baiosss ναι, όλα στην εντέλεια...η κάμερα απλά δεν είχε κουμπώσει καλά κατά τη διαδικασία της αλλαγής της οθόνης.
το κερασάκι στην τούρτα, ήταν η "θωρακισμενη" θήκη που το χωσα και δεν χαμπαριάζει τίποτα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τυχεροί........ Εγώ αυτό το downgrade πως θα το αντέξω? Ήμουν στο GTI και τώρα μπήκα στον σκαραβαίο
Sent from my 2013023 using Tapatalk -
δύσκολο, αλλά ο άνθρωπος όλα τα αντέχει....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
με το titanium έχω παγώσει το qualkom.qti.biometrics.fingerprint.service 6.0.1
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Παιδιά αυτό το πολύ ωραίο και χρήσιμο καλώδιο με μαγνητικό και type c απο Ευρώπη μπορούμε να το βρούμε;
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
απο σήμα @demakhs τι λέει?έχει θέμα?...όντως leopard το έκανες
Γιατί ρώτησες για το σήμα; Υπάρχει περίπτωση η θήκη να 'κόβει' σήμα;
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Αν είναι μεταλλική και "γεφυρώνει" το περιμετρικό μέταλλο της συσκευής (που από την μάνα του έχει διαχωρισμό με πλαστικά) τότε ναι...μπορεί να κόβει σήμα. Βγάζει όλη την κεραία στην περίμετρο της θήκης και μόλις την πιάσεις την "απορροφάς" εσύ.
Αν κατάλαβες τι εννοώ...γιατί εγώ δεν πολυκατάλαβα...χαχαχαχαχ...
from my S7Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0