Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Παραμένει λίγο χειρότερη στην 8.2.2 από την 8.0.1.0.
Δυστυχώς κάνει και παγωματα κάποιες φορές στην έναρξη των εφαρμογών, πχ κάμερα.
Δεν έχει κάποιος άλλος τέτοια προβλήματα;
Σκέφτομαι , είτε να την ξαναπεράσω, είτε να γυρίσω στην προηγούμενη.
Κάποια πρόταση ? -
-
Ο/H dimdim έγραψε:
Παραμένει λίγο χειρότερη στην 8.2.2 από την 8.0.1.0.
Δυστυχώς κάνει και παγωματα κάποιες φορές στην έναρξη των εφαρμογών, πχ κάμερα.
Δεν έχει κάποιος άλλος τέτοια προβλήματα;
Σκέφτομαι , είτε να την ξαναπεράσω, είτε να γυρίσω στην προηγούμενη.
Κάποια πρόταση ?
Έχω και εγώ την stable xrtv 8.2.2.0.
Δεν έχω κανένα κόλλημα ή πάγωμα σε εφαρμογές ή στην κάμερα. Δεν μπορώ να ξέρω τι φταίει στην περίπτωσή σου αλλά αν έχεις όρεξη και χρόνο ένα clean install θα στο έλυνε το πρόβλημα (πιθανότατα καθώς σε μένα δουλεύει νεράκι).
Τώρα για την κατανάλωση έχω μεικτά συναισθήματα μέχρι στιγμής. Αρχικά μου είχε δημιουργηθεί αρνητική εικόνα αλλά μετά από κάποιες φορτίσεις βελτιώθηκε.
Εξηγούμαι: Το φορτίζω κάθε βράδυ και εργάζομαι 09-05 σε γραφείο με wifi οπότε η χρήση σε 4g είναι περιορισμένη εώς μηδαμινή (το χρησιμοποιώ σε περίπτωση εργασίας εκτός γραφείου κλπ).
Σε γενικές γραμμές το βράδυ που θα το βάλω για φόρτιση έχω από 15% έως 30% (μεγάλη απόκλιση αλλά μεγάλες διαφορές και στην ημερήσια χρήση). Μέση διάρκεια SOT 3-3,30 ώρες (είδα και 4 αλλά η μέση είναι εκεί).
Η χρήση που κάνω είναι browsing εύκολα 2 ώρες την ημέρα, ομιλία κανά μισάωρο και κανένα παιχνιδάκι τελευταία καμιά ώρα.
Τα παραπάνω νούμερα αν και ενδεικτικά είναι σαφώς χειρότερα από παλαιότερες dev eu που είχα δοκιμάσει (είδα sot 5 ώρες ενώ έτυχε να βγάλω ημέρα με 45%) αλλά υστερούσαν σε smoothness και γενικότερη αίσθηση.
Τελικό συμπέρασμα για την αυτονομία της 8.2.2.0 xtrv: Μέτρια εικόνα η οποία σίγουρα μπορεί (και θα ήθελα) να βελτιωθεί. -
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
τόσο είναι η αυτονομία αντε να σου βελτιωθεί και λίγο με άλλη ρομ. Αν έχεις όρεξη βάλε την developer 7.2.16 θεωρώ οτι έχει μηδαμινά bugs και αρκετά καλή διαχείριση μπαταρίας.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@annonnaki οκ αυτό δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλά έχω δοκιμάσει τα πάντα σε όλες τις άλλες
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Όποιος μπορεί και έχει διάθεση ας κάνει μια δοκιμή..
xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=354561#post354561
Flash μέσα από twrp και reboot /recovery ή fastboot flash recovery ****.img και fastboot boot ****.img..
Μετά το flash να μπείτε σε twrp και όχι boot στο κινητό..... -
Είναι το κάτι άλλο αυτό το recovery!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ευχαριστώ annonnaki για την απάντηση.
Ξαναέκανα τα εξης:
Μπήκα recovery, έκανα wipe cache & dalvic
Έκανα install from zip την Rom και αφού τελείωσε χωρίς κάποιο λάθος, έκανα πάλι wipe cache & dalvic και μετά reboot.
Όταν λες clean install εννοείς να κάνω και wipe data και να ξαναστησω το κινητό απ την αρχή; (accounts, εφαρμογές, κλπ;) -
Ο/H dimdim έγραψε:
Ευχαριστώ annonnaki για την απάντηση.
Ξαναέκανα τα εξης:
Μπήκα recovery, έκανα wipe cache & dalvic
Έκανα install from zip την Rom και αφού τελείωσε χωρίς κάποιο λάθος, έκανα πάλι wipe cache & dalvic και μετά reboot.
Όταν λες clean install εννοείς να κάνω και wipe data και να ξαναστησω το κινητό απ την αρχή; (accounts, εφαρμογές, κλπ;)
Θεωρώ πως δεν θα έχεις πρόβλημα τώρα αλλά ενημέρωσε σε μια δυο μέρες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0