Μόλις έγινε και εγω κάτωχως του mi5s ..Τι λέτε να ανοίξω ένα thread για την κάμερα όπως είχα κάνει και με το redmi note 3 pro ?
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H tsine έγραψε:
Μόλις έγινε και εγω κάτωχως του mi5s ..Τι λέτε να ανοίξω ένα thread για την κάμερα όπως είχα κάνει και με το redmi note 3 pro ?
ωραία θα ήταν
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
Ο/H tsine έγραψε:
Παίδες σας κολλάει και εσάς το messengers του Facebook..???Μου κολλάει και στο tablet
Sent from my MI 5s using Tapatalk
το messenger γενικός είναι για τον....
δοκίμασε σε παρακαλώ πολύ να στείλει ενα βίντεο σε προσωπικό μήνυμα σε ενα φιλο σου στο messenger. Το οποίο θα βίντεοσκοπισεις μεσα απο το messenger 20 deutera. Για δες αν το στέλνει και πες μου
Αυτό είναι σίγουρο...είναι για τόν...
Εμένα μου κολλούσε μερικές φορές στο RN3 Pro. Έλεγα οτι φταίει η rom. Τώρα βλέπω οτι κολλάει και στο S7 με τον ίδιο τρόπο. Κάνει κάτι τρελά σαν να προσπαθεί να μετακινήσει τις συζητήσεις πάνω κάτω. Άμα κολλήσει πρέπει να το κλείσω και να το ξαναανοίξω. Και στα δύο κινητά ακριβώς την ίδια φρίκη τρώει. Και δεν το χρησιμοποιώ πολύ.
Η γυναίκα μου που του βγάζει την Παναγία στο Mi4c, δεν κολλάει καθόλου.
Γενικά πάντως εφαρμογές σαν το Messenger, FB κλπ...είναι για τον...
Τις περισσότερες φορές ευθύνονται οι ίδιες οι εφαρμογές για τα κολλήματα και όχι η συσκευή.
Υ.Γ Μίλησα πρίν λίγο με το παιδί που πήρε το RN3 μου. Λέει οτι το δικό του messenger δεν κολλάει (την ίδια rom έχει πάνω, δεν την άλλαξε).Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Αυτό είναι σίγουρο...είναι για τόν...
Εμένα μου κολλούσε μερικές φορές στο RN3 Pro. Έλεγα οτι φταίει η rom. Τώρα βλέπω οτι κολλάει και στο S7 με τον ίδιο τρόπο. Κάνει κάτι τρελά σαν να προσπαθεί να μετακινήσει τις συζητήσεις πάνω κάτω. Άμα κολλήσει πρέπει να το κλείσω και να το ξαναανοίξω. Και στα δύο κινητά ακριβώς την ίδια φρίκη τρώει. Και δεν το χρησιμοποιώ πολύ.
Η γυναίκα μου που του βγάζει την Παναγία στο Mi4c, δεν κολλάει καθόλου.
Γενικά πάντως εφαρμογές σαν το Messenger, FB κλπ...είναι για τον...
Τις περισσότερες φορές ευθύνονται οι ίδιες οι εφαρμογές για τα κολλήματα και όχι η συσκευή.
Υ.Γ Μίλησα πρίν λίγο με το παιδί που πήρε το RN3 μου. Λέει οτι το δικό του messenger δεν κολλάει (την ίδια rom έχει πάνω, δεν την άλλαξε).
Κατέβασα Swipe for Facebook απο το play store πολύ πιο ελαφρύ
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Νομίζω στο gallery τραβάς Swype από πάνω προς τα κάτω.. Δοκίμασε μία φορά και δύο φορές.. Δεν θυμάμαι να σου πω.. Πάντως αυτό είναι το concept
sent from my hongmi
-
-
Τι να το κάνεις το nougat.....το κινητό τα σπάει γενικώς, ειδικώς και ανυπερθέτως!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τι να το κάνεις το nougat.....το κινητό τα σπάει γενικώς, ειδικώς και ανυπερθέτως!!!!!
Βέβαια εννοείται πως θα πρέπει να την βγάλουν την αναβάθμιση οι Κινέζοι ώστε να γίνουν τα βήματα βελτίωσης και θα δούμε πότε θα μετακομίσουμε και οι νορμάλ χρήστες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0