Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Εμένα δεν κάνει... πολύ... Κάνει πιο πολύ όταν με παίρνει η γυναίκα μου.. Ησυχάζει κ αυτό κ τα αυτιά μου περίπου 200sec αργότερα.
υ.γ με την 7.2.16 πάντως έχω σταθεροποίηση της μπαταρίας με τη ίδια χρήση 4,5 ώρες οθόνη και γύρω στις 30 ώρες εκτός ρεύματος εκ των οποίων 10 ώρες σε αναμονή...
Για τα δεδομένα μου νιώθω ότι ειμαι καλά. Και ότι βγάζω με χρήση μία μέρα χωρίς να έχω έννοια για φόρτιση είναι πρόοδος.
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Ο/H gvoi έγραψε:
Εμένα δεν κάνει... πολύ... Κάνει πιο πολύ όταν με παίρνει η γυναίκα μου.. Ησυχάζει κ αυτό κ τα αυτιά μου περίπου 200sec αργότερα.
υ.γ με την 7.2.16 πάντως έχω σταθεροποίηση της μπαταρίας με τη ίδια χρήση 4,5 ώρες οθόνη και γύρω στις 30 ώρες εκτός ρεύματος εκ των οποίων 10 ώρες σε αναμονή...
Για τα δεδομένα μου νιώθω ότι ειμαι καλά. Και ότι βγάζω με χρήση μία μέρα χωρίς να έχω έννοια για φόρτιση είναι πρόοδος.
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Το 4gb 64gb έχεις ?
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
Ο/H gvoi έγραψε:
Χαχαχαχα άρα έχεις από τα αρχικά μοντέλα που είχαν ανακοινωθεί....3/64 και 4/128 ...Μετά βγήκε το 4/32
-
Ο/H gvoi έγραψε:
Το 4/32 Δλδ δεν βουιζει όταν σε παίρνει η γυναίκα σου?????
Αυτό δεν εννοείς?????
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Το αντίθετο ...Ότι όχι απλα βουιζη.. Τρελενεται..Και ας μην σε παίρνει κανείς τηλέφωνο
Είδα ότι το 4ram 128gb το έχει το gear στα 344 ευρώ.. Πολύ καλή τιμή έτσι??
Παίζει τελωνείο αυτόν τον καιρό τι λέτε??
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
...αλλά όχι απίθανο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0