εβαλα την τελευταια ελληνικη που βγηκε σημερα μιλαμε την καμερα τιν εκανε πολυ χαλια
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
μήπως η κάμερα έγινε χάλια από την λασποβροχή που έριξε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Γεια σας θα ηθελα να κανω μια γενικη ερωτηση οσο αναφορα την καμερα των xiaomi.Οταν βαζουμε χειροκινητες ρυθμιζεις και παιζουμε με το iso και τον με τον χρονο του κλειστρου γιατι δε μας δειχνει εκεινη την στιγμη πως θα βγει η φωτογραφια?Πιστευω να καταλαβατε τι θελω να πω.Π.χ στα samsung lg huawei και σε αλλα μολις πειραξεις το iso και το κατεβαζεις εκεινη την στιγμη γινεται πιο σκοτεινη η οθονη και ξερεις πως ει αι πριν βγαλεις φωτογραφια.Για μενα αυτο ειναι πολυ σημαντικο.Νομιζω ειναι θεμα miui τι να πω αν γνωριζεις κανενας κατι παραπανω θα με βοηθουσε
-
έχει συζητηθεί πολλάκις, είναι όντως πρόβλημα του xiaomi αυτό....βρήκες το ευαίσθητο σημείο του και αυτό είναι μείον του και αυτό είναι μείον του!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
βρήκες το ευαίσθητο σημείο του και αυτό είναι μείον του και αυτό είναι μείον του!!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
έχει συζητηθεί πολλάκις, είναι όντως πρόβλημα του xiaomi αυτό....βρήκες το ευαίσθητο σημείο του και αυτό είναι μείον του και αυτό είναι μείον του!!!
Ο/H demakhs έγραψε:
-
Καλησπέρα!
Πέρασα προχθές 7.4.20 και σήμερα το πρωί έκανα την πρωτη πλήρη φόρτιση... Τεστ δυνατό η σημερινή γιορτή, που γιορτάζει η μισή Ελλάδα (χρόνια πολλά σε όλους) και εγώ μεταξύ αυτών.
Παραθέτω σοτς τα συμπεράσματα δικά σας...
Υγ το μόνο μειον είναι ότι όλη μέρα ήμουν σε WiFi οπότε από εκεί υπήρξε κάποια μειωμένη κατανάλωση.
Στάλθηκε από το MI 5s μουΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize ().
-
Αυτά τα νούμερα είναι σχεδόν εξωπραγματικά!!
4,30 ωρες sot, με υπόλοιπο 35%....
Θα μουν σίγουρος πως, ενδιάμεσα, το χεις φορτίσει από κάνα PC, αλλά βλέπω από το γράφημα πως δεν!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
στην XTRV 7.4.6, είδα σαφή βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας...εσύ με την τελευταία, έχεις πάει ακόμα 1/3 πάνω!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Παιδιά, καλησπέρα! Εδώ και μία εβδομάδα το sg post μου γράφει arrival at destination post ενώ στα ΕΛΤΑ ακόμη βρίσκεται Σιγκαπούρη... Τι λέτε, σας έχει τύχει;;; Και να φανταστείτε το ετοιμάζω για τα γενέθλια της αδερφής μου στις 7/5 το κινητό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0