Μην δίνεις σημασία σε αυτά που λέει η singpost ορισμένες φορές είναι λανθασμένα.
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H Thanos Kinigos έγραψε:
Παιδιά, καλησπέρα! Εδώ και μία εβδομάδα το sg post μου γράφει arrival at destination post ενώ στα ΕΛΤΑ ακόμη βρίσκεται Σιγκαπούρη... Τι λέτε, σας έχει τύχει;;; Και να φανταστείτε το ετοιμάζω για τα γενέθλια της αδερφής μου στις 7/5 το κινητό...
P.S. πολύ καλό δωράκι στην αδερφή. Μην τ'ακούσει η δικιά μου και έχουμε γκρίνια..... -
...μεχρι να σκανάρουν το σάκο ..μόνο υπομονή. .. όπως τα λέει ο annonaki
-
'annonnaki' και τους υπόλοιπους, ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση. Από δώσω και πέρα καναπές...
Ps: να φανταστείς πως τρείς μέρες αφού το παρήγγειλα (χρυσό) γυρνάει και μου λέει το χρυσό είναι αηδία και πως είναι μόνο για Ινδούς -
-
και εμένα επίσης. Και σ'εμένα αρέσει το χρυσό!
-
Το χρυσό είναι αρκετά εκλεπτυσμένο και για λίγους..
Sent from my 2013023 using Tapatalk -
έχει βαλει κανεις την νεα global 8.2.4.0? έχετε δει διαφορες σε συγκριση με την προηγουμενη; εγω που εχω την 8.2.3.0 απλα την περναω στο κινητο και την εγκαθιστω απο τον updater?
-
Παιδιά καλησπέρα. Εγώ εδώ και λίγο καιρό αλλάζω ρομ έτσι για δοκιμή.. Λοιπόν είμαι είδη λίγες μέρες με xiaomi eu. stable 8.2.4.0 την έβαλα που τότε δεν υπήρχε η ελληνική με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι σμουθ αρκετά γρήγορη από ταχύτητα σταθερή με άμεσο gps και finger print.. Θα δοκιμάσω της επόμενες μέρες και την αντίστοιχη ελληνική.. Σας βάζω ένα δείγμα πάντως... Είχα καιρό να δω τέτοιους χρόνους σε miui..
Σούπερ θα έλεγα..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Παιδιά καλημέρα,περασα την 8.2.4.0 απο τον υπολογιστη στο κινητο,και πατησα απο τον updater να εγκατασταθει,εκανε reboot και με εβαλε στο twrp,τι πρεπει να κανω ετσι ωστε να την περασω και αν γινεται να μην χασω δεδομενα;
-
-
πατησα install,εβαλα την ρομ πηγε να το κανει και μου λεει failed γιατι το zip file ειναι corrupt,πατησα να κανει reboot και κολησε,τι κανω;
ειχα την 8.2.3.0 την ελληνικη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0