Τελικά το ζορισες καθολου? Αξιζει η stable XTRV 8.2.4.0 ή dev..?Ο/H demakhs έγραψε:
μη μου το κάνεις τώρα αυτό, μόλις πήγα στην stable 8.2.4.0 από την dev, με fr!!
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
ιδια την βλέπω..το ζοριζω πολύ το κινητό έτσι κι αλλιώς.....τα νούμερα των 4ωρων με υπόλοιπο μπαταριας 50% δεν υπάρχουν.
απλά με τη stable, λύθηκαν τα προβλήματα που ειχα, οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος.. .Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν ξέρω τι έκανε ο αρχισκωληξ, εγώ έχω να πω ότι όλα πάνε καλά. Οι αυτονομίες που παρουσίασα απλά είναι σε ιδανικές συνθήκες (βλέπε wifi, εσωτερικό χώρο, μέτρια χρήση για τσατ κ.α).
Δύο μέρες εξω και με δίκτυο ανοιχτό σε 3g-4g ανοιχτά δεδομένα και πολύ μικρή χρήση αλλά χρήση καμερας, είχα σοτ 3,5 ώρες την μια μέρα και 4ω την άλλη. Μακριά από εκείνα τα τρελά των 6+ αλλά αξιοπρεπέστατη κατάσταση.
Το παρακολουθώ κ αναφέρω.
Sent from my MI5s -
αυτό ισχύει...με wifi κ ιδανικές συνθήκες θα ναι έτσι, έξω με μετάβαση του σήματος από 4g<-->H+<-->H<-->E είναι στο 4-ωρο +-..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αυτό ισχύει...με wifi κ ιδανικές συνθήκες θα ναι έτσι, έξω με μετάβαση του σήματος από 4g<-->H+<-->H<-->E είναι στο 4-ωρο +-..
Συμφωνώ! (γλυψ) αρχηγέ :p
Sent from my MI5s -
Εγώ παιδιά με την ίδια χρήση πάντα (όλη μέρα ανοιχτά wifi, δεδομένα και Bluetooth με miband και handsfree) πιάνω γύρω στο τετραωρο. Όταν είμαι λίγο περισσότερο εκτός γραφείου πέφτω όταν είμαι μέσα μόνιμα ανεβαίνω.
Οι 4 ώρες οθόνη για χρήση μιας μέρας για μένα είναι μια χαρά. -
κ εγώ έτσι πιστεύω..φορτιστής στο σπίτι, φορτιστής στη δουλειά, φορτιστής στο .... κάρο κ, για ειδικές καταστάσεις, powerbank, φυσικά, της xiaomi!!
πρέπει να σαι....ξανθιά για να ξομείνεις από μπαταρία!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μετά απο τα πρώτα συγκριτικά που παρακολουθώ στο ιντερνετ μεταξύ του Mi5 - Mi5s - Mi6,
το Mi5s εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς στα 5.15 της xiaomi.
Η dual camera είναι χειρότερη απο την δική μας και τα επιπλέον εφέ με αφήνουν αδιάφορο.
Το μόνο θετικό είναι το ζουμ, αλλά οι γενικές επιδόσεις - ιδιαίτερα στις αποστάσεις - είναι απογοητευτικές.
καντε πάυση στο 4:55
Σε αυτό το βίντεο όπως θα δείτε στο πρώτο benchmark το Mi6 χτυπάει φοβερό σκορ 150.000 με το Mi5s να φτάνει τις 114.000 μα στο επαναλήπτικό φτάνει μόλις στις 120.000 πράγμα που σημαίνει πως ο επεξεργαστης 835 μαλλον εχει προβλημα με της θερμοκρασίες και κάνει thermal throtling.
Το δικό μου Mi5s 3/64 με τον 821 ξεπερναει τις 135.000 ακόμα και σε επαναληπτικό τεστ!
Το μόνο που θέλω είναι σταθεροποιητή εικόνας!
Δεν με πείθει το Mi6
Δείτε τα τεστ στο διαδίκτυο και κρίνετε μόνοι σας. -
Σταθεροποιητή σε αυτό το module δεν μπορεί να μπεί . Είναι τεχνικοί οι λόγοι επειδή έχει μεγάλο μέγεθος για αυτό το λόγο ούτε το Pixel έχει OIS. Λειτουργούνε με EIS. Αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος δοκιμασμένος φακός που κυκλοφορεί.
-
-
-
@mike Μίκρυνε βρε λίγο τις εικόνες σου. Εκτός του ότι επιβαρύνεται ο server, μας βγήκαν και τα μάτια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0