@NasDriver , δεν πιστεύω να σε μπέρδεψα τόσο πολύ !!!!! Απλά ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου , για ποια ακριβώς ROM μιλάμε για να γίνει το unlock.... Γι' αυτό αναφέρω το Vickmall , που στο στέλνει με China stable ROM.
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H jobous έγραψε:
-
Παιδιά, μήπως ξέρουμε αν η νέα global stable 8.2.1.0 θα μπορεί να ξεκλειδώνει τον bootloader;
=============== Μαι 9th 2017, 6:21pm ===============
Λάθος... Εννοούσα 8.2.4.0... -
-
Μακάρι γιατί η 8.0.3.0 είναι σκέτο μαρτύριο
-
-
Εγώ πάντως είχα παραλάβει το κινητό με global stable πριν περίπου 1,5 μήνα.Αν έχεις σκοπό να προβείς στη δική μας rom χωρίς σκέψη με china όπως έρχεται!Γιατί μετά μπορεί να μπλέξεις χωρίς λόγο!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Διασκεδάζω να βλέπω sot σαν τα δικά μου!
Σε ΙΣ (ιδανικές συνθήκες)..
Έτσι για να δημιουργείται σουσουρο!!
Σε κανονικές συνθήκες μετά από 15 μέρες βλέπω ότι με ανοικτά δεδομένα καμιά 9 ώρες κ εναλλαγές σηματος, τις υπόλοιπες σε wifi παίρνω οθόνη 3-3,5 ώρες και γυρίζω σπίτι με τουλάχιστον 30% μπαταρία.
Δεν μπορώ να θέλω τπτ παραπάνω!!
8.2.4 stable xtrv ftw!
Sent from my MI5s -
Μόλις παρελαβα το τηλεφωνάκι.
Ωραίο φαινεται.
Φοράει επισημη κινεζικη stable. Του περνάω την developer καλου κακού κι ορμάω σε ξελείδωμα;
Αιτήσης κτλ ειναι έτοιμα.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Μόλις παρελαβα το τηλεφωνάκι.
Ωραίο φαινεται.
Φοράει επισημη κινεζικη stable. Του περνάω την developer καλου κακού κι ορμάω σε ξελείδωμα;
Αιτήσης κτλ ειναι έτοιμα.
Βουρ ....... Καλορίζικο Θοδωρή !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@osalonikios Για δες Θοδωρή μήπως έχει τις επιλογές για OEM Unlocking και Mi Unlock Status μέσα στα Developer Options.
Αν τις έχει, πιθανότατα να ξεκλειδώνει και με αυτήν.
Ποια έκδοση έχεις; Ανεβάζεις μια φωτο; -
Ξεκινησε το install στην dev.
Τα like τα καταλαβα σαν θετικες απαντησεις.
Το τηλεφωνο δεν ειναι για μένα. Εγώ αγγαρεία κάνω. Θα παραμεινω με το nikelάκι μου.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0