Παίδες, έχω problem! έβαλα στο κινητό την global dev στο κινητό και πάλι δεν μου ξεκλειδώνει τον bootloader... Το θέμα είναι πως μισοξαναπέρασα την προηγούμενη ρομ (τα έκανα πατάτα) και δεν αναγνωρίζει, ούτε προσθέτει fingerprint... Στο καινούργιο recovery έχει επιλογή wipe data... λέτε να βοηθήσει; και κάν τι είναι data;
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Πρώτα απ'όλα σου λείπουν φωτογραφίες με το πρόβλημα ώστε να μπορέσουν παιδιά που έχουν το κινητό να σε βοηθήσουν.
-
Στην αρχή, καλά συμεριφερόταν... μετά πάτησα στην "αναβάθμιση" (ενώ μου έλεγε πως δεν υπάρχει καινούργια ρομ) πάτησα ληψη πακέτου ενημέρωσης και έκανε αναβάθμιση την ίδια ρομ πάνω στην καλή... Την ώρα που έκανε update, ξαφνικά καθώς ήταν η μπάρα στην μέση κάνει reboot και ανοίγει... Από τότε δεν δουλεύει το fingerprint και μερικά αλλα που δεν είναι τόσο σοβαρά... Τώρα στην dev όταν μπάινεις σε recovery σε βγάζει 3 επιλογές: 1.reboot, 2. wipe data, 3. connect with Miassistant.. Και ξαναρωτώ κάνει να δοκιμάσω το wipe data;
-
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
-
Γνωρίζει κανείς για το πολυπόθητο Update στην 7.0 ????Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
-
miui 9 θέλει ο λαός...τι να το κάνουμε το 7?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν με πειράζει να μείνω σε official αλλα να δουλεύει το fingerprint... -
Το πρόβλημα είναι οι παιδικές ασθένειες που διακατέχουν το Miui... Είτε είναι android 7.0 είτε Miui 9.0 πρέπει να λυθούν... Αυτονομία, μπάρα ρυθμίσεων ( πρέπει να μπεις από τις ρυθμίσεις για να αλλάξεις wifi?!?! Δηλαδή έλεος!!), σήμα 4G. Αρκετές φορές, αυτό που συμβαίνει είναι ενώ ειμαι συνδεδεμένος σε 4G δε δίνει δεδομένα. Πρέπει να κάνω reboot το κινητό για να επανέλθει...Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
-
-
μόλις παρέλαβα..πέρασα τη rom 8.2.4.0 stable του xiaomi.eu (άκουσα μετριες εντυπωσεις για την αντίστοιχη ελληνική) και εχω 2 ερωτησεις:
1) καλή η επιλογή της ΡΟΜ? ή μήπως αυτή που βγήκε σημερα 7.5.25 (aroma) είναι καλύτερη;
2)το κινητο ο προηγουμενος κατοχος του φορουσε tempered glass φοβουμενος οτι δεν ειναι αντιχαρακτικο, εγώ όμως το σιχαίνομαι τοσο ομορφο κινητο να του χαραμιζω την οθονη -ειδικα στα ακρα-...η οθόνη είναι όντως επιρρεπής σε γραντζουνιες η να αφαιρέσω το tempered;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0