Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
1) όσες roms έχω δοκιμάσει εγώ είναι άψογες...τι eu, τι xtrv, μην το ψάχνεις.
η 8.2.4.0 όμως είναι stable, ενώ η άλλη, η 7.5.25 είναι η developer Ελληνική xtrv φαντάζομαι.
όπως και να χει, για να μεταβείς από την μία στην άλλη, απαιτείται factory reset
2) το συγκεκριμένο κινητό, οθόνη gorilla glass δεν έχει, αυτό μόνο, τίποτ' άλλο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Δηλαδή η ζελατίνα δεν αφήνει "σημαδάκια-μπουρμπουληθρες"? gorilla δεν έχει (αν και στο kimovil γράφει), αλλά λέω μηπως εχει καποιου αλλου ειδους αντιχαρακτικο γυαλι.
οσον αφορα τις ρομς, έχω ήδη βαρεθεί τις πολλές αλλαγες ως κατοχος mi4 και redmi pro οπότε πήγα κατευθείαν σε stable (εν αναμονη βεβαια της nougat).. -
-
thanos kinigos.. ακου...πάρε back up τοπικό ..κάνε factory reset...κατέβασε μετά την ρομ στον υπολογιστή και πέρασε την στο τηλέφωνο...πηγαινε στο update επέλεξε choose update package την ροκ που κατέβασες άσε τον update να φλασαρει και θα είσαι οκ...πιστεύω.. Άλλη λύση είναι χωρίς το factory reset να φλασαρεις από πάνω αν και δεν νομίζω να έχεις αποτέλεσμα.. Παρόλα αυτά αν δεν θες να χάσεις data τότε δοκίμασε το
-
Οι 2 τελευταίες stable xtrv και eu. 8.2.4.0 είναι σούπερ σχεδόν ίδιες.. Εγώ κράτησα την ελληνική ή όποια είναι πολύ καλή. Αν μου διαφεύγει κάτι άλλο σε eu. Όποιος θυμάται ας μας πει. Ορίστε ένα μικρό δείγμα...!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μην κοροϊδεύεις τον κόσμο μ'αυτο το 6:22!!!
Είναι σε ιδανικές συνθήκες επιμένω!!
Με γύρες έξω και όχι wifi συνέχεια πάντως ένα 4:00 το έχει στο νερό.
Και αν εξαιρέσεις το θεμα που είχε 2 φορές με τα μηνύματα (που παίζει αποσο έψαξα να είναι καθαρά θέμα εγκατάστασης της ρομ) δεν έχει βγάλει κανένα μα κανένα θέμα.
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Το 6:22 μου θυμίζει κάτι φωτογραφίες από κοντέρ που γράφει 350km/h και η βελόνα καρφωμένη εκείSent from my Nokia 3310 using Mapatalk
-
Εγώ έβαλα το έγραψα κιόλας να πεις ότι δεν το είπα ότι βάζω ένα δείγμα..Αγαπητέ @gvoi δεν κοροϊδεύω τον κόσμο απλά έβαλα ένα δείγμα το οποίο είναι οι ιδανικές συνθήκες και όχι ο κανόνας μέχρι που μπορεί να φτάσει το κινητό με την ελληνική ρομ. Που είναι το παράλογο δηλαδή. Εσύ ποια ρομ έχεις στο κινητό σου?? Με μέση χρήση εμένα πάντως βγάζει γύρω στης 5 ώρες..
Το 6.22 είναι σπάνιο αλλά όχι και απίθανο.. Αν σκεφτείς ότι σε άλλα κινητά με συνδυασμό ρομ και μπαταρία ποτέ δεν φτάνουν το νούμερο 6 σε σοτ..
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
@geozn8 προφανώς ο @gvoi αναφέρεται σε συνθήκες εξωτερικες όπως είπε,με δεδομένα ανοιχτά (3G κτλπ) και φωτεινότητα σίγουρα πιο ανεβασμένη ειδικά αν μιλάμε για μια ηλιόλουστη μέρα!οπότε σίγουρα το SOT εκεί πέφτει.Ισχυει εννοειται το νούμερο που λες αλλά υπό 'νορμαλ' συνθήκες αν μπορώ να το πω έτσι.Παντα εξαρτάται η χρήση:)Και εγώ την τελευταία stable έχω και είναι φοβερή:)
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@geozn8 το μην κοροϊδεύεις ήταν σε χαλαρό τόνο, μην το παίρνεις στραβά! Δεν ήταν επιθετικό, προς θεού. Σιγα τωρα μην κάτσουμε να σκοτωθούμε για το sot του mi5s. Αν παρεξηγήθηκε ζητώ συγγνώμη!
Την xtrv 8.2.4 έχω κ είμαι σούπερ!
Δεν νομίζω ότι μπορώ να θέλω πολλά περισσότερα το έχω ξαναπεί
Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0