πολιτισμενα σκλικιάσματα, μπράβο σας!!!!

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H geozn8 έγραψε:
Καλημέρα. Είναι σαν να λέμε όχι το δικό μου κινητό είναι καλύτερο, όχι το δικο μου, όχι το δικό μου..![]()
Κάτσε ρε συ εμένα έχει μεμβράνη με το λογότυπο mi επάνω άρα τους μπερδεύω όλους και λένε τι είναι τούτο ορ συ.. έχω το geminocaprico!!Ο/H gvoi έγραψε:
Νταξ μεταξύ μας το δικό μου είναι καλύτερο γιατί έχει αυτοκόλλητο Σούπερμαν πάνω.Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλημέρα. Είναι σαν να λέμε όχι το δικό μου κινητό είναι καλύτερο, όχι το δικο μου, όχι το δικό μου..![]()
Και δεν ακούω τπτ άλλο
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Εγω θα αργήσω να βαλω nougat οσο πάει.. γιατί και στο mi5 που την είχαμε βάλει απο τους πρώτους τι καταλάβαμε ολο θέματα είχε...Ο/H aggzog93 έγραψε:
Ναι αυτήν έχω...πριν 2-3 μέρες το παρέλαβα και είπα να βάλω την xiaomi.eu stable αντί της ελληνικής xtrv..Αυτοί οι τύποι στο xiaomi.eu τι κάνουν, αν έχω καταλαβει παίρνουν τις κινέζικες αφαιρούν ότι κινεζιά υπάρχει, τις κάνουν multilanguage και τις δίνουν; Αξίζει να πάω τώρα στην 8.5.2 ή να κάνουμε υπομονή για την nougat?