Καλησπερα στην ομαδα.Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πανω αλλα δεν εχει βγει officiao Global stable με ελληνικα;Βρισκω μονο την αρχικη 8.0.3.0 που νομιζω οτι δεν εχει Ελληνικα σωστα;
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Δυστυχώς είναι η τελευταία. Δεν έχει βγει άλλη που να έχει ελληνικά. Είχε βγει βασικά αλλά αποσύρθηκε...
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H gusps έγραψε:
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, έκανα αυτό με την κλειδαριά αλλά μάλλον πρέπει να το κάνω κάθε φορά που θα τρέχω την εφαρμογή όταν θα βγαίνω ποδήλατο. Αν δουλεύει είναι μια χαρά, γιατί έτσι δεν θα τρώει μπαταρία όταν δεν θα το χρειάζομαι.
Πιστεύω θα σου δουλέψει. Όσο είναι κλειδωμένο στην μνήμη δεν το ενοχλεί κανένας
Καλησπέρα σας, το δοκίμασα σήμερα και δούλεψε άψογα !!!! Σε ευχαριστώ πολύ !!!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ακριβώς αυτό κάνουν κάθε φορά ή φτιάχνουν την ROM from scratch? Για την global λέω
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
αγορα απο που προτεινεται ? λυπαμαι να δωσω 300 ευρω να το παρω απο ελλαδα καθως εδωσα το 6s μου 410 , αν το βρω 270- το τσιμπαω σιγουρα αλλα δεν θελω να περιμενω και μηνα θελω απο ευρωπαικη αποθηκη.. στο honorbuy ειδα οτι τα μεταφορικα για ευρωπη ειναι αρκετα και βγαινει 295 οποτε δεν αξιζει
-
-
Useful to know!
-
Ο/H alitiz έγραψε:
αγορα απο που προτεινεται ? λυπαμαι να δωσω 300 ευρω να το παρω απο ελλαδα καθως εδωσα το 6s μου 410 , αν το βρω 270- το τσιμπαω σιγουρα αλλα δεν θελω να περιμενω και μηνα θελω απο ευρωπαικη αποθηκη.. στο honorbuy ειδα οτι τα μεταφορικα για ευρωπη ειναι αρκετα και βγαινει 295 οποτε δεν αξιζει
-
Ο/H Thanos Kinigos έγραψε:
Ο/H alitiz έγραψε:
Δυστυχώς αργουνε να έρθουν για αυτό ήθελα από ευρωπαϊκη αποθήκη
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
-
μπα, δεν κάνω εγώ τέτοια...
μόνο στο γατοπίγκου.
από αυτά τα....κατατόπια:
1) Ρυθμίσεις, γραμμή κατάστασης, διαχείριση ειδοποιήσεων, διαλέγεις την εφαρμογή που θέλεις, ενεργοποιείς τις αναδυόμενες ειδοποιήσεις και ενεργοποιείς και το εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος.
2) Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
3) Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
έχεις περάσει?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδια καλημέρα,με την τελευταια ελληνικη stable rom 8.5.2.0 εχω δει χειροτερες επιδοσεις στην μπαταρια σε συγκριση με την προηγουμενη ρομ,εχει κανεις το ιδιο θεμα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0