καλησπερα ειμαι πλεον κατοχος του Mi5s(64gb),πρωτη μερα σημερα και θελω να το φορτισω αλαλ δεν μου ηρθε ο adaptoras apo uk se eu του φορτιστη...εχω ενα Powerbank αλλιως φοριστη αλλα οχι τοσο δυνατο οσο του κινητου.Με τι να το φορτισω για να μην εχει επιπτωση στην μπαταρια.Το Powerbank δινει μεχρι και 2.0 amber
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
καλώς το δέχτηκες, κινητάρα πήρες...με τι rom σου ρθε?
με ότι να ναι φόρτισέ το βρε, τι σκας....
μέσα δεν είχε δικό του φορτιστή?
σε συνοικιακό μαγαζί ηλεκτρικών θα βρεις αντάπτορα με κανα ευρώ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
καλώς το δέχτηκες, κινητάρα πήρες...με τι rom σου ρθε?
με ότι να ναι φόρτισέ το βρε, τι σκας....
μέσα δεν είχε δικό του φορτιστή?
σε συνοικιακό μαγαζί ηλεκτρικών θα βρεις αντάπτορα με κανα ευρώ...
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Οποιοσδήποτε φορτιστής 5V 2A, κάνει.
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs τωρα φίλε δεν μπορώ να σου πω γιατί έσβησε το κινητό. Θα ενημερώσω σύντομα. @George Kaggelaris Σ ας αργήσει να φορτίσει, επίπτωση στην μπαταρία να μην έχει
-
Καλησπερα πηρα και γω μετα το redmi 4 kai to mi 5s το οποιο φοραει την MIUI GLOBAL 8.0/STABLE 8.0.10.0.0 (MAGCNDH) και θελω να βαλώ την official 8.0.3.0 με ποιον οδηγο να την περασω με τον γενικο για ολα τα xiaomi η με αυτον που ειναι αποκλειστικά για τo mi5s Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader.
Επισης μια και δεν το εχω ξανακανει ειμαι σε επικοινωνια με το μαγαζι που το πηρα στο αν μπορουν να μου την περασουν αυτοι γιατι φοβαμαι για το θεμα εγγύησης, εαν γινεται αν το κανουν και αν μπορουν βεβαια. -
Βάλε driver για το δεί κανονικά το κινητό ο υπολογιστής.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Και μετά να ελέγξεις τον Bootloader σου, έτσι
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Μετά βλέπουμε. -
-
Που την βρήκαν αυτήν?
Η τελευταία επίσημη είναι η V8.0.3.0 MAGMIDI...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0