ναι κάτι τέτοιο βρε αλλά πρόσεξε αυτό είναι για το plus.
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Το διορθωσα!
-
@vortalhe εδω είσαι. Εγω είχα βάλει της nillkin μεμβράνη και όπως θα δεις και μέσα στο νήμα θα είσαι κομπλέ.
Mi5s - Screen Protectors και Θήκες -
-
Καλησπέρα. Ερώτηση σχετικά με την αίτηση για ξεκλείδωμα του boatloader. Εκανα αίτημα μέτω του Apply for unlocking Mi devices .
Το θέμα είναι : που διαλέγεις το μοντέλο για το οποίο κάνεις αίτηση ??? -
you don't need to...........το mi account σου βάζεις βρε......το έχεις δηλωμένο εκεί θυμάσαι..........αλλά και πάλι για το account δίνεται η άδεια.
-
-
no problem. άρα έχεις ήδη άδεια;
-
Για να βγάλουμε μια άκρη.
Στο MiAccount δηλωμένο είναι το πρώτο Mi4 που πήρα. Τώρα πάπαλα το Mi4. Έχω παραγγείλει το Mi5s και περιμένω να έρθει. Είπα να πάω να κάνω αίτηση για το Mi5s.
Μπήκα στο unlock έκανα την δήλωση , το θέμα είναι ότι δεν δήλωσα πουθενά για ποιο κινητό ... Θα είναι για το Mi5s ??? Ή απλά θεωρεί ότι είναι για το Mi4 ?? -
Όταν κάνεις αίτηση, δεν ζητάς έγκριση για συγκεκριμένη συσκευή, αλλά να δωθεί έγκριση στο συγκεκριμένο λογαριασμό Mi ώστε να έχεις τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις. Μπορείς να ξεκλειδώσεις πάνω από ένα κινητά με τον ίδιο λογαριασμό. Αρκεί βέβαια να έχει παρέλθει το χρονικό όριο που όριζει η xiaomi από το ένα ξεκλείδωμα στο αλλο.
-
ΟΚ. Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους !! Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας !! Έχω στα χεριά μου ένα νέο κινητό mi5s και θέλω να του βάλω την ελληνική !!
Τσεκαρα στο pc μιας και το εχω στημενο απο drivers προγραμματ κλπ οτι εχει κλειδωμενο bootloader φοραει την τελευταια global dev rom την 7.5.25 beta
η οποια εχει ελληνικα (εχουν κανονικα η παιζει να ειναι fake) Εχω αδεια απο πέρυσι που ειχα ξεκλειδωσει το mi5 μου. Βαζω στο miflash_unlock-en-2.2.406.5
που εχω το mi account μου αλλα δεν μπορω να το κανω μου γραφει : Your device isn"t supported by mi unlock tool . Τι παιζει θελει αλλο εργαλειο άλλη αίτηση
deep falsh cable ??Επειδη η ωρα ειναι δυσκολη και ειμαι ζαλισμενος απο την κουραση θα ηθελα την βοηθεια σας μην κανω καμια λαλακια και το κολλησω !! Ευχαριστω !!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0