Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν γυρίζει το 5s σε edl ,εκτός αν άλλαξαν κάτι σε αυτή τη ρομ που έχεις.Ο/H Thanos Kinigos έγραψε:
Αχχχχ πάλι αυτή η φοβία
Αυτό που άλλοι μπορούν και εγώ τώρα με την ίδια ρόμ παιδευόμαι, πολύ μου την σπάει...Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλησπερα. Λοιπον ξεκλειδωσα και εχω βαλει και twrp.. Ενω το μεσημερι ειχα κανει 1-2 δοκιμες στο MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en παρολλο που ειχα δοκιμασει και στο τελευταιο και μου εβγαζε αυτο το χαζο μηνυμα devise is not supportted κλπ ..Το απογευμα μετα απο 2-3 ωρες χωρις να μου εχει ερθει sms με νεο κωδικο εκει που εκανα αλλα πραγματα στο pc βαζω ετσι για πλακα το κωδικο και τσουπ μου ανοιξε..Τρεχω βαζω το κινητο και ξεκλειδωσε κανονικα και εβαλα και το τελευταια ελληνικο twrp!!
Ολα καλα λοιπον δεν ξερω τι εφταξε τελικα αν ηθελε η οχι νεα αιτηση αλλα ξαφνικα παρολλο που ο αγγλος moderator μου ειχε πει : Tap on the reapply option to resubmit your application. να ξανακανω νεα αιτηση την οποια και εκανα ξεκολλησε χωρις νεο κωδικο!! Φουλ για την τελευταια ελληνικη stable !!!
![]()
Κατι αλλο να επισημάνω μου εχει κανει εντυπωση πως στην τελευταια official Global Beta dev 7.5.25. εχει βελτιωθει παρα πολλη η αποκριση του fingerprint και ξεκλειδωνει
σε κλασματα δευτερολεπτου μπορω να πω εχουν κανει παρα πολλη καλη δουλεια και οπως φενεται και απο εδω Global Beta 7.5.25 on Mi 5s: Share Ur Feedback of Fingerprint Sensor Responding! - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum εχουν κανει ειδικη δουλεια γιατο με παρα πολυ καλα αποτελεσματα σε σημειο που δεν θυμαμαι αν η ελληνικη ηταν τοσο καλη !!!![]()