Περίεργο πάντως................που δεν έχει τις επιλογές αυτές!
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H fog έγραψε:
@Thanos Kinigos Δοκίμασε να γυρίσεις την γλώσσα του κινητού σε αγγλικά και κοίταξε ξανά μέσα στα developer options μήπως εμφανίζεται το unlock status για να το ενεργοποιήσεις.
-
-
Φίλη ε εντάξει Γιώργη το παλικάρι πάνω στον ενθουσιασμό του μπερδεύτηκε!
-
Καλήσπερα. Θελω να πω στον φιλο @Thanos Kinigos οτι μου ειχε την επιλογη αλλα στα ελληνικα νομιζω εγραφε να βαλω το κινητο με το συστημα για να ξεκελειδωσει κατι τετοιο !! Ισως επεξε ρολο ποου ειχα την global dev 7.5.25 αλλιως δεν ξερω τι να σου πω !! Και μιας και μιλαμε για το κινητο ηθελα να σας ρωτησω και εγω κατι να μου πειτε!!
Οταν ειχε το κινητο την global dev 7.5.25 (android 6.0) ειδικα το fingerprint άνοιγε σφαιρα !! Τωρα αλλα και ποιο πριν εχω την τελευταια ελληνικη stable 8.5.2.0 η οποια και αυτη αλλα και η προιγουμενη η 8.4.2.0 ειναι μια χαρα αλλα το δαχτυλικο οχι και τοσο..!!Μια ποιανει και μια οχι..!!Λετε αν βαλω την τελευταια dev ελληνικη 6.0 γιατι την nougat θελω ακομη να την αοποφυγω θα ειπαρχει βελτιωσει στο ξεκλειδωμα ?? Εδω οπως βλεπεται Global Beta 7.5.25 on Mi 5s: Share Ur Feedback of Fingerprint Sensor Responding! - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum ολοι αναφερουν τα καλυτερα και καποιοι λιγο παραπανω battery drain αλλα αμα δειτε την διαφορα του ξεκλειδωματος με την global dev και την τελευταια stable xtrv θα καταλαβεται τι εννοω !!!
Λετε η αντίστοιχη ελληνική dev ρομ η ελληνικη η 6.0 η xtrv aroma 7.5.25 θα αξιζει θα ξεκλειδωνει ποιο καλαη απο την stable η οχι?? Οι τελευταιες nougat 7.6.8 αλλα και 7.6.15 ειναι καλε και σταθερες οπως οι 6.0 εχουν βελτιωθει κατα πολυ σε σταθεροτητα αλλα και στη αμεσότητα του ξεκλειδώματος ωστε να αξιζει να αλλαξω απο stable γιατι εχω μπει στην πριζα η οχι ??? Αξιζει να αλλαξω κυρίως γιαυτον και μονο τον λογο??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ααα, ακούτε παιδιά και γελάστε με την ατυχία μου....
Πάω να ξεκλειδώσω με την 2.2 και λέει "too long 72 hours". Τώρα προσπαθώ με την 1.03 και μου λέει "upgrade your tool"...
Να χαζέψει κανείς ή να μην;;; -
δεν μπορεί εσένα κάποιος σε καταράστηκε...........
-
Χαχαχαχα
-
...ή συμβαίνει κάτι άλλο ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Παλιά δεν μου το έβγαζε... Τώρα το πρωί μου το πρώτοεμφάνισε... Μήπως υπάρχει κανένα αρχείο που να καταγράφει τις εκδόσεις;
-
Αυτό ξεκίνησε με το ξεκλείδωμα του Mi 6. Ίσως η xiaomi αρχίζει και μπλοκάρει τη χρήση παλιότερων Mi unlock tools...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0