Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • Οκ θα κάνω factory reset κάνενα πρόβλημα και ελπίζω να μην έχω θέμα με το imei..!!
      Ανακάλυψα κι άλλο bug. Βγάζω φώτο και μέσα από την κάμερα κάτω αριστερά πατάω στο κυκλακι να την δω και δεν με βάζει καθόλου.. Αρα 3-4 σύνολο τα bug.. Ok καλή μνήμη ραμ και αυτονομία σχετικά αλλά συνολικά για μένα δεν αξίζει ακόμη τουλάχιστον!! :( Χίλιες φορές η 6.0 η τελευταία stable η έστω dev. ;) 8)

Ξέρουμε σίγουρα αν χάνεται το imei η όχι γιατί αρκετοί φίλοι με Kenzo που πίσω γύρισαν το έχασαν.. Μην πάθουμε καμία λαχτάρα και αν γίνει πως το βρίσκουμε ξανά?? Υπάρχει οδηγός κλπ??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Αυτα τα προβλήματα που αναφέρεις εγώ δεν τα έχω..
      Μεχρι τωρα δεν εχω συναντήσει κάτι που να το θεωρω τόσο κακό για να γυρίσω πίσω.

• Σύμφωνοι ότι δεν είναι και τόσο τρομερά μάλιστα αυτό με την κάμερα και το άλλο με την αναζητήσεις έφτιαξε με ένα clear cache από της εφαρμογές.. Το ποιο σπαστικό για μένα είδα στην 7.6.8 που δεν δούλευε καθόλου κόλλαγε το fingerprint. Στην 7.6.15 τώρα ψιλό δουλεύει αλλά και πάλι όχι πάντα και όχι όλα τα δάχτυλα!! Την 7.6.22 δεν την δοκιμάζω καν..

Απλά οποίος θέλει να γυρίσει από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει επίσημος οδηγός για Snapdragon σε capricorn που αν χάσεις imei από πίσω γύρισμα να μπορείς να το ξαναβάλεις και λίγο που διάβασα σε διπλανό νήμα από άλλο xiaomi δεν είναι βλέπω τόσο εύκολο, και δεν μπορεί να μας πει κάποιος σίγουρα ότι δεν θα χαθεί και αν χαθεί τι κάνουμε?? :dash: Αυτό είναι θέμα σοβαρό!! :grumble:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Διαφήμιση
    • Αν πάρεις nandroid backup δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα κανένα και εφόσον γυρισεις πίσω με fr

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημέρα και Καλό μήνα!! Του έδωσα ευκαιρία δοκίμασα μια την 7.6.29 αλλά τζίφος δαχτυλικό γιοκ. Δεν ήθελε να δουλέψει με την καμία όπως και στην 7.6.8 ούτε να σβήσω τα παλιά μπορούσα.. Ξανά γύρισα στην 7.6.15 που κουτσό δουλεύει και στο σ/κ μόλις βρω χρόνο να ασχοληθώ θα ξαναβάλω 6.0.. Κρίμα.. :(

• Καλησπέρα παιδιά,πως σας φενεται η κάμερα στην 7.6.29? κάποιες φωτογραφίες που πήρα μου φάνηκαν χωρίς λεπτομέρειες,σαν να μην κάνει σωστά focus.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giannisgr41 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,πως σας φενεται η κάμερα στην 7.6.29? κάποιες φωτογραφίες που πήρα μου φάνηκαν χωρίς λεπτομέρειες,σαν να μην κάνει σωστά focus.
      Καλησπέρα. Ψιλό νορμάλ ήταν αλλά σπαστικά δεν την έψαξα πολύ. Εσένα φίλε μου το δαχτυλικό σου δουλεύει καλά?? Ξεκλειδώνει γρήγορα, μπορείς να αλλάξεις δαχτυλικό..?? Η είμαι ο μόνος που έχω θέμα στο mi5s??

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Ο/H giannisgr41 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,πως σας φενεται η κάμερα στην 7.6.29? κάποιες φωτογραφίες που πήρα μου φάνηκαν χωρίς λεπτομέρειες,σαν να μην κάνει σωστά focus.
      Καλησπέρα. Ψιλό νορμάλ ήταν αλλά σπαστικά δεν την έψαξα πολύ. Εσένα φίλε μου το δαχτυλικό σου δουλεύει καλά?? Ξεκλειδώνει γρήγορα, μπορείς να αλλάξεις δαχτυλικό..?? Η είμαι ο μόνος που έχω θέμα στο mi5s??
      δακτυλικο δουλευει καλυτερα απο την stable 8.2 που ειχα.βεβαια εχω την ρομ πανω μερικες ωρες,δεν ξερω για λλα θεματα και εαν βγον στην πορεια.για την ωρα μονο οι φωτο δεν μου φανηκαν καλε
    • Τι να πω.. Εγώ αρχικά με την που την έβαλα την 7.6.29 αμέσως δεν μου δούλευε καθόλου το δαχτυλικό.. Ότι να ναι..
      Λοιπον δοκιμασα εκανα restore πηρε την 6.0 ολα καλα και μετα εκανα factory reset αλλα και format data την ξαναπερασα
      και δουλευει τωρα... Τι να πω τι σκαλωμα ειχε φαει δεν ξερω !!! 8|

=============== Ιουλ 2nd 2017, 9:12pm ===============

Ο/H geozn8 έγραψε:

Τι να πω.. Εγώ αρχικά με την που την έβαλα την 7.6.29 αμέσως δεν μου δούλευε καθόλου το δαχτυλικό.. Ότι να ναι..
      Λοιπον δοκιμασα εκανα restore πηρε την 6.0 ολα καλα και μετα εκανα factory reset αλλα και format data την ξαναπερασα
      Σορυ για το 2πλο ποστ αλλα μαλλον βρηκα τι εφταιγε για ολα αυτα !!. Ο Super User o τελευταιος.. Μολις γυρισα σε 2.79 με καθαρη εγκατασταση ολα καλα!!
      Για δειτε οσοι εχετε την τελευταια να τεσταρετε και να μου πειτε !!! :thumbup:

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Τι να πω.. Εγώ αρχικά με την που την έβαλα την 7.6.29 αμέσως δεν μου δούλευε καθόλου το δαχτυλικό.. Ότι να ναι..

Ο/H geozn8 έγραψε:

Σορυ για το 2πλο ποστ αλλα μαλλον βρηκα τι εφταιγε για ολα αυτα !!. Ο Super User o τελευταιος.. Μολις γυρισα σε 2.79 με καθαρη εγκατασταση ολα καλα!!Για δειτε οσοι εχετε την τελευταια να τεσταρετε και να μου πειτε !!! :thumbup:
      Εγω παντως με 7.6.29eu και 2.82 supersu δουλευει αρκετα καλα το δαχτυλικό... σιγουρεψου οτι βαζεις καλα το δαχτυλο πανω οχι πολυ δυνατα κλπ κλπ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kinos έγραψε:

Ο/H geozn8 έγραψε:

Ο/H geozn8 έγραψε:

Σορυ για το 2πλο ποστ αλλα μαλλον βρηκα τι εφταιγε για ολα αυτα !!. Ο Super User o τελευταιος.. Μολις γυρισα σε 2.79 με καθαρη εγκατασταση ολα καλα!!Για δειτε οσοι εχετε την τελευταια να τεσταρετε και να μου πειτε !!! :thumbup:
      Εγω παντως με 7.6.29eu και 2.82 supersu δουλευει αρκετα καλα το δαχτυλικό... σιγουρεψου οτι βαζεις καλα το δαχτυλο πανω οχι πολυ δυνατα κλπ κλπ
      Φιλε με το 2.82 εμενα δεν μου δουλευει καθολου !!! Δεν κανει τιποτα... Και ναι βαζω καλα το δαχτυλο κλπ κλπ !!!