Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H tsine έγραψε:
Εγώ να δηλώσω ότι η μπαταρία με το 7.7.13 είναι επίσημος μέτρια
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Γιατι απορεις;
-
ανεπίσημος, πως είναι η μπαταρία λέω....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θα κοιταξω να δω με πιο αργο φορτιστη γιατι σημερα ο φιλος takisfrag που ειχε κουβεντα με κατοχο xiaomi διαπιστωθηκε οτι η αναμονη ηταν καλυτερη θα δω κ θα σας ανεβασω σχολιο
-
Ναι πραγματικά ο φίλος επιμένει ότι αντί να κάνει φόρτιση με 5volt 2A κάνει με 5 volt και 850 ma και η μπαταρία του κρατάει μια μέρα παραπάνω βέβαια πολύ πιο αργή φόρτιση αφού τα αμπέρ η ένταση δηλαδή είναι μικρότερη , προσωπικά δεν το έχω τσεκαρει
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ας μας πει κ ο takisfrag περι της κουβεντας της φορτισης αν θελει να μαθουν κ υπολοιποι
=============== Ιουλ 17th 2017, 10:58pm ===============
Εχεις να μας ανεβασεις καποια φωτογραφια η ο φιλος να δουμε για να κανουμε αντιστοιχια θα μας φανει χρησιμο -
εγώ δεν είδα διαφορά πάντως, ότι φόρτιση κ να του κανα, τι από pc, τι με φορτιστή 1Α, τι με φορτιστή 2Α, τι με φορτιστή 7Α!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αφού το ίδιο ρεύμα τραβάει βρε, και 100Α φορτιστή να του βάλεις. Τι διαφορά να δείς!
Την διαφορά την κάνουν οι τεχνολογίες quick charge, σε σχέση με τον φορτιστή, τη μπαταρία και το λογισμικό. ( ..αν υποστηρίζει και το Soc)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
μα δοκίμασα και με 15Α και 5Φ!
τα ίδια...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Φταιει το ρευμα του νησιου
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0