Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Το ίδιο είναι... άρωμα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πέρασα τελικά την 7.7.6 αλλά περίμενα να δούλευε καλύτερα το δακτυλικό αποτύπωμα... Δυσλειτουργία γενικά και δυσκολεύεται να αποθηκεύσει το δάκτυλο...
-
Εμενα το πιάνει, χωρίς να το ακουμπήσω καν κ να φανταστείς πως είναι σπασμένος κ ξανα-κολλημένος ο αισθητήρας!!
Κάνανε καλή δουλειά.....χε χε χε χεΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Νομιζω εχει να κανει με το αν το πατας μονιμα σε ιδια γωνια/κλιση καθως και τη λιπαροτητα των χεριων (πχ αν ειναι φρεσκοπλυμμενα ζοριζεται πολυ περισσοτερο).
Γενικα ειναι πολυ μετριο το δαχτυλικο και δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την rom αφου δεν ειναι open source. -
Εγω ειμαι με την παλια εκδοση 8.0.10.0 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο μπαταρια και δακτυλικό αποτύπωμα.Επισης με tempered glass καμμια ακρη βγαλαμε ?
-
Ο/H Sokin_v έγραψε:
Εγω ειμαι με την παλια εκδοση 8.0.10.0
-
λες να εχω κανει τετοια γκαφα θα με φαει ο demakhs
-
Xiaomi eu ,είναι τουλάχιστον καλή μαϊμού.
Custom rom είναι σαν την xtrv ,ή αναβάθμιζεις από xiaomi eu χειροκίνητα ή βάζεις xtrv μέσω TWRP και τα δύο μέσο TWRP τα κάνεις.
Εάν πάλι θες official rom πας με mi flash. -
Οταν θα παω σπιτι κατα τον οκτώβριο θα ασχοληθω με την νεα version λογικα MIUI 9 ως τοτε καλα ειμαι και με αυτην.(Κοιτα να δεις που πιστευα οτι ειχα βαλει την official
-
Εάν σου δουλεύει απροβλημάτιστα και δεν σε τρώει για nugat που υπάρχει σε developer , περιμένεις για miui 9 οπότε και αξίζει σίγουρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0