Βρήκα και αυτό βέβαια δοκίμασα.. Για πείτε γνώμες *Flashabel* Google Camera + Camera API2 Fix + media_profiles.xml - Post #377
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑς ξεκινήσουμε με ένα screenshot από το /Ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλ να δούμε ποια είναι η rom που έχεις. Να υποθέσω ότι έχεις Mi Account & ενεργή άδεια ξεκλειδώματοςΟ/H Bill Bekiaris έγραψε:
Καλημερα παιδια... Επειδη εχω χαθει λιγο με τις πληροφοριες. Εχω ενα Mi5s με unofficial ROM και κλειδωμενο BootLoader. Θελω να περασω την official dev για να μπορεσω να κανω αιτηση ξεκλειδωματος και να περασω την Ελληνικη Rom αλλα δεν ειμαι σιγουρος για ποιον οδηγο να ακολουθησω. Τα φωτα σας σας παρακαλω.
Το σχέδιο είναι να περάσω την ελληνική οπότε θα κάνω την αίτηση με το πρώτο άνοιγμα. Thanks για τη συμβουλή πάντως...Ο/H makis1024 έγραψε:
Πάρε το σαν συμβουλή , όταν περάσεις official rom στο Capricorn , κάνε τις απαραίτητες ενέργειες και ξεκλείδωσε τον bootloader και ας μείνεις με official rom.
Σε μια στραβή θα είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα.