Κάνε φουλ unroot μέσα από το super su Ύστερα φλασαρεις το 14 αφού το έχεις περάσει στην μνήμη το ζιπακι όπως κάναμε πιο παλιά .Αν δεν σου περάσει το magisk manager φλασαρεις το αντίστοιχο ζιπ που υπάρχει στο xda. Εναλλακτικά μπορείς να φλασαρεις την ρομ από την αρχή. Αν είσαι σε άρωμα πατάς προσαρμοσμένη και flash το magisk.
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Καλησπερα σε ολους. Μπορει να μου πει καποιος η ο φιλος ο βασίλης ο @linuxilakis αν στο mi5s στην έκδοση με τα 4gb Ram - 128gb ειναι λογικό με εντελως αδεια την συσκευη η ελευθερη μνημη του κινητου να ειναιο μονο 2.2 gb Ram ?? Ποιανει τοσο πολυ το συστημα - ρομ η 2παιζει κατι αλλο ??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους. Μπορει να μου πει καποιος η ο φιλος ο βασίλης ο @linuxilakis αν στο mi5s στην έκδοση με τα 4gb Ram - 128gb ειναι λογικό με εντελως αδεια την συσκευη η ελευθερη μνημη του κινητου να ειναιο μονο 2.2 gb Ram ?? Ποιανει τοσο πολυ το συστημα - ρομ η 2παιζει κατι αλλο ??Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Ο/H ronin13 έγραψε:
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους. Μπορει να μου πει καποιος η ο φιλος ο βασίλης ο @linuxilakis αν στο mi5s στην έκδοση με τα 4gb Ram - 128gb ειναι λογικό με εντελως αδεια την συσκευη η ελευθερη μνημη του κινητου να ειναιο μονο 2.2 gb Ram ?? Ποιανει τοσο πολυ το συστημα - ρομ η 2παιζει κατι αλλο ??
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
H μνήμη πρέπει να χρησιμοποιείται. Αν το κινητό δεν παρουσιάζει λαγκαρίσματα, τότε σημαίνει ότι το λειτουργικό κάνει μια χαρά τη δουλειά του.
Έχουμε ξαναπεί γι αυτό το θέμα πρόσφατα και εδώ. -
Μην κοιτάτε την ελεύθερη μνήμη είναι σαν να κοιτάτε σε ένα πηγάδι για νερό και να μην έχει. Το πηγάδι το θέλεις γεμάτο νερό και άμεσα. Φανταστείτε κάθε φορά να περιμένετε να γεμίσει. . Η μνήμη είναι το νερό. Οι εφαρμογές ο κουβάς ...και το πηγάδι ο κερνελ . Όταν όλα συνεργάζονται σωστά ,έχεις άμεσα νεράκι. Στο hongmi του 2013 με 1gb μνήμη έχω δει και 50 mb ελεύθερα παρόλα αυτά δουλεύει με αξιοπρέπεια. Άρα μην μασάτε όσο δεν υπάρχει memory leak κάτι που ήταν συχνό στα πρώτα βήματα πχ της lollipop. Αυτό το leak οδηγούσε τον κερνελ να κάνει kill τα πάντα με αποτέλεσμα γερό κόλλημα ακόμα και reboot. Άρα η ελεύθερη μνήμη δεν μας λέει κάτι από μόνη της. Το optimization είναι που μετράει και συνήθως αυτό που προσπαθούν οι εταιρείες είναι να βρουν την χρυσή τομή ανάμεσα στην απόδοση - μπαταρία-εμπειρια χρήσης. Αν είσαι χρόνια χρήστης Linux γνωρίζεις πως δεν ασχολείσαι με την ελεύθερη μνήμη αλλά με ένα καλογραμμένο kernel. Και στην τελική και παλιά που είχαμε μικρές ram υπήρχε κ η swap memory.. Άρα βουρ...σχεδόν μην του δίνετε σημασία λοιπόν όπως λέει και η Ειρήνη
-
Αν και βγαίνουμε (πάλι) εκτός θέματος, εγώ αν ήμουν στέλεχος σε εταιρεία κατασκευής κινητών θα έβαζα ένα μήνυμα ή ένα γραφικό (πιο τζιμπιτζιλιάρικο) που θα έβγαινε όταν έκλεινες τις εφαρμογές και θα έλεγε 3,8 gb ελεύθερα από τα 4 με μια πράσινη μπάρα πχ.
Έτσι και αλλιώς πρόκειται για δήλωση και οι καταναλωτές γουστάρουν να βλέπουν τεχνικά χαρακτηριστικά και νούμερα. Όπως με τις κάμερες 20 megapixel σου λέει ο άλλος ουάου.
Δώστε στο κόσμο ότι τον ικανοποιεί. Δεν το λέω σαν μομφή σε κανέναν χρήστη που γουστάρει να βλέπει την ελεύθερη ram.
Προσωπικά όπως λέει και ο @linuxilakis στο mi3 (το έχει η μάνα για να κάνει video κλήση και να βλέπει την εγγονή της) με την νέα dev miui 9 τα 2 gb μοιάζουν αρκετά για να το κρατήσει και εξοικειωμένος χρήστης. -
Καλημέρα guys. Έχει ακουστεί τίποτα για nougat global stable στα κοντά; Γιατί έχει αρχίσει να μου τη δίνει η Xiaomi...
Sent from my Mi5S 4/128 GB -
Καλησπέρα!!!
Ερώτηση για την google camera..
Μετά από κάθε φωτογραφία αργεί να μου κάνει αποθήκευση.
Εμφανίζει μετά απο λιγα δευτερόλεπτα πρώτα
"Saved yuv" και μετά
"Saved metadata"
Καμια ιδέα για εμένα τον άσχετο?
Αν η φωτογραφία βγει με την μπροστά κάμερα δεν συμβαίνει το ίδιο!
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
-
Το κάνει και στο δικό μου RN2, σαν να μπουκώνει η μνήμη, restart δεν μου έχει κάνει ακόμα αλλά κολλήματα κάνει, μάλλον είναι θέμα της ρομ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0