Εχει χρησιμοποιησει κανεις τα fix του Magisk ?? Εβαλα ενα fixaki για βελτιωση του ακουστικου κλησης αλλα εγινε χειροτερο,ξερεις κανεις πως γινεται uninstall αυτο που εκανα εγκατασταση?
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
το api 2 ήταν ενεργοποιημένο στις εποχές μου απο default. Για τώρα δεν ξέρω αλλά είναι εύκολο χρήστο να το ενεργοποιήσεις.
Πήγαινε στα modules και πάτα τον κάδο. Θα δεις τι σου λέει... Θέλει reboot kai βγαίνει
Γιατί να μην μπαίνει στην global stable αν ειναι ενεργοποιημένο το api 2. Αν δεν είναι χρειάζεσαι root.
Aπαντήσεις σε όλους....που είσαι prixel? -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τα διάβασες; Μπαίνει χωρίς twrp ; Και εάν ναι πως; Για global μιλάει το παλικάρι.
-
-
Σε επεξεργαστική ισχύ , σε κάμερα ή σε μπαταρία; Στα πρώτα δύο υπερτερεί ξεκάθαρα , στο τελευταίο υστερεί.
-
Διαφορά διαφορά δε θα δεις.
+ στην κάμερα & - στην μπαταρία.
Πόσα παραπάνω θα τσονταρεις αν πουλήσεις το δικό σου?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
140
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@makis1024 κατεβάζει το apk και βλέπει αν δουλεύει. Αν είναι ενεργοποιημένο το api 2 θα τρέχει σαν νεράκι. Αν όχι πρέπει να είναι root με τον εξής τρόπο..
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
post 2334
Eγώ είχα 6 ώρες sot και μιάμιση μέρα ... Για την δικιά μου χρήση είναι μια χαρά. Άσε την φόρτιση. Τρεις ώρες θέλει το Note 4. Kοντά δύο το mi5s. Μόνο λίγο το δακτυλικό δεν είχε καλή υλοποίηση δεν ξέρω αν το έφτιαξαν. Αλλά δεν με ένοιαζε εμένα -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
1) το api 2 ήταν ενεργοποιημένο στις εποχές μου απο default. Για τώρα δεν ξέρω αλλά είναι εύκολο χρήστο να το ενεργοποιήσεις.
2) Γιατί να μην μπαίνει στην global stable αν ειναι ενεργοποιημένο το api 2. Αν δεν είναι χρειάζεσαι root.
2) Έτσι όπως τα λές. Εάν δεν είναι ενεργοποιημένο θέλει root για να ενεργοποιηθεί. Πράγμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για μένα! Άρα πάλι καταλήγω σε εκείνον τον καλό πστ που περιμένω να μου απαντήσει!
Βασικά, το Mi5s θέλω θα το πάρω γιατί πήρε port το HDR+. Κάνω που κάνω γαργάρα την έλλειψη Β20...ε...τουλάχιστον θέλω να έχω επιδόσεις Pixel-κάμερας (όσο αυτό είναι δυνατόν).
ΟΜΩΣ: Θα πρέπει οπωσδήποτε το api2 να είναι προ-ενεργοποιημένο. Γιατί εγώ σε διαδικασία root δεν μπαίνω. Bootloader μπορεί να αφήσω ξεκλείδωτο εάν χρειαστεί. Αλλά root με την καμία!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
το παιδί με την global stable θα στο πει...μόλις το δοκιμάσει. Βάλτε όμως το λινκ με το apk για να το βρει....μισο το βρήκα εγώ....
Mi 5S Camera Thread - Pg. 24 | Xiaomi Mi 5s
Google Camera with HDR+ Ported to Snapdragon 820/821 and 835 Devices
Google Camera Port Updated with ZSL and More Xiaomi Device Support
Google Camera With Hdr+ Ported To Snapdragon 820/821 And 835 Devices | Xiaomi European Community & Store -
Βασικά υπάρχει μία εφαρμογή η Manual Camera Compatibility η οποία σου λέει και καλά εάν είναι ενεργοποιημένο το api2. Σου τα βγάζει όλα πράσινα.
Στο G4 (που το api2 είναι προ-ενεργοποιημένο) που το έτρεξα τα έβγαλε όλα πράσινα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0