Αυτο ακριβως αρκει να ξερεις να την χρησιμοποιεις,σε γενικες γραμμες την ημερα με εντονο φωτισμο δεν υπαρχει λογος για hdr+ ,μερες με συνεφια και νυχτερινες ληψεις κανει την διαφορα,ειδικα αν βαλεις χειροκινητες ρυθμισεις την νυχτα σε ελαχιστο φωτισμο και του φτιαξεις την εκθεση 1/2s και το iso περιπου στο 800 αναλογα το σκοταδι το αποτελεσμα που θα δεις ειναι ανταξιο ενος S8 και το συμαντικοτερο απο ολα ειναι οτι εχει μηδεν θορυβο.Θα ανεβασω μια φωτο σε λιγο με ελαχιστο φωτισμο
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Επιβεβαιώνω τα παραπάνω....
from my LG G4Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Κ εγώ κ εγώ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αύριο βράδυ μάλλον θα το έχω το εργαλείο στα χέρια μου.... τρέμω... έχω κατουρηθεί πάνω μου!!!!! Ήρθε η ώρα επιτέλους!!!! Φτττττουουουου να μην το γκαντεμιάσω!
-
Ο μονος φωτισμος ειναι η κολωνα της Δεη στο δρομο,παρατηρηστε τον διαδρομο του γκαραζ τι φως παιρνει και τα μπαλκονια της πολυκατοικιας απεναντι,με γυμνο ματι το μονο σημειο που βλεπεις ειναι ο δρομος ,η πρωτη φωτο ειναι με google cam και hdr+ η δευτερη ειναι με μαμα καμερα και hdr+ , η τριτη φωτο ειναι με χειροκινητες ρυθμισεις και η τελευταια χωρις τιποτα.Παρατηρηστε οτι δεν υπαρχει πουθενα θορυβος.Τα συμπερασματα δικα σας
-
Ωχ! Τον βλέπω τον @GeoZ να βάζει developer βραδιάτικα!!!!! Χαχαχαχα!!!!
...κ χωρίς κινητό!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Γι αυτό μην ανησυχείς, υπάρχει κινητό συνεργείο ξεμπρικαρίσματος!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Geo Z έγραψε:
Χαχαχα να δω ποιος καψερος θα με βοηθήσει στο επικείμενο brick-άρισμα....
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην παρασύρεσαι από τα ΣκΩλίκια. Αυτά δεν έχουν ιερό και όσιο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0