Μας προσβάλεις τώρα. @Geo Z Do it μην μασάς και μην σε παρασέρνει ένας πρώην μισό φαγωμένος μηλαράς. Διαθέτουμε και τεχνική υποστήριξη.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Κάτσε στα σταθερά αυγά σου... και μην μασάς... ή υπομονή είναι αρετή.Μην παρασύρεσαι από τα ΣκΩλίκια. Αυτά δεν έχουν ιερό και όσιο.Ο/H Geo Z έγραψε:
Χαχαχα να δω ποιος καψερος θα με βοηθήσει στο επικείμενο brick-άρισμα....
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
from my LG G4
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
@XDimension
Καλημέρα.
Δεν ΜΕ λές...για HDR+...πιό port χρησιμοποιείς; Του Pixel 1 ή του 2;
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, για να μήν γεμίζουμε αυτό το νήμα με φωτό-post και μας λένε Prixel...μπορείς να ανεβάζεις τις φωτό σου ΕΔΩ που γενικά υπάρχει κόσμος "κολλημένος" με τις φωτοκαταστάσεις.
Τέλος, καλό θα ήταν να ανοίξεις ένα λογαριασμό Flickr (εάν δεν έχεις), να ανεβάζεις εκεί τις φωτό και να εδώ απλά να δίνεις Link. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούμε να βλέπουμε την πλήρη ανάλυση της φωτογραφίας αλλά και τις exif πληροφορίες.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
"According to our sources, Xiaomi will start rolling out MIUI 9 Global Stable ROM update as early as first week of November"...
-
Ο/H Geo Z έγραψε:
"According to our sources, Xiaomi will start rolling out MIUI 9 Global Stable ROM update as early as first week of November"...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Όχι; Ξέρω γω;
-
Ο/H Geo Z έγραψε:
Όχι; Ξέρω γω;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Σ' όλα μέσα είμαστε, λόγω...prixel!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και μας τα έχετε ζαλίζει prixel, arxiprixel, arxispasaprixel.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0