Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Δες εδώ Google Camera Port with HDR+, 60fps video and slow motion κ θα ψάξω να βρω συγκεκριμένο λινκ...
Μάλλον αυτό MGC_5.1.014_7.0H_C2API_v.1.3_AllinOne.apkΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλορίζικο μου και επίσημα πλέον!!! Εντυπώσεις σε λίγο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλορίζικο!! ανυπομονω να δω το τζαμάκι φορεμένο :p
-
Ο/H Geo Z έγραψε:
καλορίζικο!! ανυπομονω να δω το τζαμάκι φορεμένο :p
(σχεδόν) Την ίδια έχει κ ο μηλαράς κ δεν του δουλεύει το 3d touch... κ δε μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
(σχεδόν) Την ίδια έχει κ ο μηλαράς κ δεν του δουλεύει το 3d touch... κ δε μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό!!Ο/H pavlidisc έγραψε:
Η μπαταρία (Global Stable 8.5.4.0 MAGMIED ) τα ΣΠΑΕΙ τα ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΙ τα ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ τα ΣΦΑΖΕΙ!!!!
Μην ακούσω κανέναν να γκρινιάζει για διάρκεια μπαταρίας γιατί θα του στείλω το G4 να δει τί πάει να πει "ρούφηγμα".
Μόλις το στήσω για τα καλά (δεν μπορώ να βρώ ΤΣΠ φταίει δεν δεν ενεργοποιείται το 3D) θα postaρω SOT στο 1% (ξέρεις εσύ @das_krimi)
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Πρέπει να συγκρίνεις κ με την Ελληνική για να στέκει η...σύγκριση!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άκυρο το τζαμακι μου κόλλησαν χνουδια και το πέταξα τζάμπα 8 ευρώ όμως άφηνε σχεδόν μισό εκατοστό από κάθε πλευρά!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0