Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Θέλει παρατήρηση, δοκιμές και ψάξιμο, αν έχει τόση σημασία. Παίζει ρόλο βέβαια το κινητό, η rom, το στήσιμο του τηλεφώνου κλπ.
Πάντως το 1% -το πολύ 2% το βράδυ ανάλογα τις ειδοποιήσεις που θα πέσουν- με ανοιχτό wifi και εννοείται σήμα τηλεφώνου, δεν είναι ανέφικτο. -
-
Ένα πράγμα που με φόβιζε πολύ ήταν ο ήχος στο ακουστικό.
Οι εμπειρίες μου από RN3 και 4 δεν ήταν καλές, οπότε...
Μπορώ να πώ όμως ότι στο Mi5s είναι αξιοπρεπέστατος! Έως και δυνατό θα τον έλεγα. Ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον ακούς δυνατά και καθαρά. Ψιλός ο ήχος βέβαια (δεν έχει το "μπάσο" του G4) αλλά καθαρός και δυνατός.
Όσο για τον ήχο κλήσης, και αυτός δυνατός και πολύ ψιλός. Μπασάκι μηδέν από μηδέν.
Συνολικά πάντως η ηχοεικόνα που μου αφήνει το Mi5s (σε ηχείο και ακουστικό) είναι πολύ καλή.
Υ.Γ Στα 2 παραπάνω το LG G4 είναι ΚΟΡΥΦΗ (μιλάω για συσκευές με ένα ηχείο).Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ένα πράγμα που με φόβιζε πολύ ήταν ο ήχος στο ακουστικό.
Οι εμπειρίες μου από RN3 και 4 δεν ήταν καλές, οπότε...
\Μπορώ να πώ όμως ότι στο Mi5s είναι αξιοπρεπέστατος! Έως και δυνατό θα τον έλεγα. Ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον ακούς δυνατά και καθαρά. Ψιλός ο ήχος βέβαια (δεν έχει το "μπάσο" του G4) αλλά καθαρός και δυνατός.
Όσο για τον ήχο κλήσης, και αυτός δυνατός και πολύ ψιλός. Μπασάκι μηδέν από μηδέν.
Συνολικά πάντως η ηχοεικόνα που μου αφήνει το Mi5s (σε ηχείο και ακουστικό) είναι πολύ καλή.
Υ.Γ Στα 2 παραπάνω το LG G4 είναι ΚΟΡΥΦΗ (μιλάω για συσκευές με ένα ηχείο).
Όντως το g4 μαζί με το g5 είχαν πολύ καλό ήχο. Πλησίαζαν αρκετά το εξαίρετο moto x style (δεν υπάρχει ο ήχος του)
Το mi5s έχει ένταση αλλά όχι βάθος. Αλλά δεν βαριέσαι, μια χαρά είναι. Αρκετά καλύτερο από mid range. -
Ο/H Antretng έγραψε:
Όσο για το G5...στο τσαφ μου ξέφυγε...η αγάπη για MIUI έγειρε την πλάστιγγα προς το Mi5s.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Σε καμμια βδομάδα αν όλα πάνε καλά θα σας πριξελιαζω κ εγώ ξανα
Sent from my 2013023 using Tapatalk -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Σε καμμια βδομάδα αν όλα πάνε καλά θα σας πριξελιαζω κ εγώ ξανα
Sent from my 2013023 using Tapatalk
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ε ναι ρε φίλε. Επιτρέπεται ναούμε κοντζάμ mi5s να έχει νήμα - νεκροταφείο;;;
Πάντα όμως υπάρχει ένα μήλο που φέρνει την άνοιξη!!!
Υ.Γ Αυτό που το δαχτυλικό αποτύπωμα δουλεύει με ότι σκ@τ@ κι αν έχει επάνω το δάχτυλο...τι φάση!!!!!!
Ο/H spideman3 έγραψε:
Πείτε όλοι οι κάτοχοι του Mi5S ευχαριστώ στο πρώην κολλημένο μηλαρά. Σας ανάστησε το νήμα.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ναι γεια σας ο προβληματικός είμαι.
Πείτε μου ιδέες.
Χθες σε rr παίρνω twrp backup.
Φορτώνω παλιό backup με xtrv την κάνω restore και βάζω την τελευταία eu.
Πάω σήμερα να ξαναβάλω την rr αφού παίρνω backup και με την eu και ενώ από twrp δεν πήρα μήνυμα σφάλματος, η rr δεν λειτούργησε ποτέ. Έμενε μόνιμα στο σήμα της rr και δεν εκκίνησε ποτέ το κινητό (το άφησα 10 λεπτά)
Τι μπορεί να έπαιξε? Εκτός του ότι το κινητό ήθελε να μου ρίξει μια μουτζα γιατί το ζαλισα)
Στάλθηκε από το MI 5s μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0