Μυστήρια πράγματα. Είμαι στην 8.5.4.0, πάτησα κατά λάθος λήψη ενημέρωσης και τώρα κατεβάζει κάτι. Να είναι η miui 9? Ενημερώνω σύντομα.
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Μπα, δεν υπάρχει περίπτωση...μην ονειρεύεσαι τσάμπα...καλό Δεκέμβρη η stable..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Γιατί την 7.9.15?
Εγω πέρασα με fastboot την τελευταία Clobal developer...
Ποια google camera να βάλω??
Επειδή δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη, έλεγα να βάλω παλαιότερη ώστε αν δεν μου κάνει απλά να πατήσω update.
Βάλε την 3.8c με τις ρυθμίσεις που προτείνω εδώ Συγκρίσεις καμερών κινητών : Σελίδα 206 :: myphone forum
Είναι ότι πιο γρήγορο έχω δοκιμάσει χωρίς cool down. -
Το c δε θυμόμουνα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Μπα, δεν υπάρχει περίπτωση...μην ονειρεύεσαι τσάμπα...καλό Δεκέμβρη η stable..
You crashed my dreams...And you were right (πως το δουλεύω το γαλλικό ο άτιμος)
Τελικά πέρασα την τελευταία dev (δεν με άφηνε να βάλω παλαιότερη) και επιτέλους έχω μια ανθρωπινή έκδοση της gcam.
Καλή η mm αλλά τόσο αργή κάμερα είναι no go για μένα. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Μπα, δεν υπάρχει περίπτωση...μην ονειρεύεσαι τσάμπα...καλό Δεκέμβρη η stable..
-
Ο/H gto έγραψε:
Αδικημένοι πάντως με το miui 9. Ελπίζω τουλάχιστον να έχουμε λιγότερα bugs από τους άλλους.
Εάν δεν έχει βασική έκδοση (Mi3-4-5) και έχεις "μπ@στ@ρδ@κι" (s-c-x-y-z) είσαι ολίγον στο περιθώριο...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H gto έγραψε:
Αδικημένοι πάντως με το miui 9. Ελπίζω τουλάχιστον να έχουμε λιγότερα bugs από τους άλλους.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Η επόμενη συσκευή σου αν είναι xiaomi να είναι σκέτο Mi 7,8,9,10 χωρίς τα s,c,x.
Το θέμα είναι ότι συγκεκριμένα το Mi5s είναι κινητό που έχει μαζεμένα πολλά καλά πράγματα. Αυτός είναι ένας λόγος να παρακάμψεις την βασική έκδοση και να πας σε s. ΟΚ όμως...το κάναμε μία φορά. Φτάνει.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
πειράζει που πετύχαμε ΤΗΝ περίπτωση με ΤΟΝ αισθητήρα?
στην προκειμένη το ... περιθωριοποιημένο, βάζει κάτω τον αρχηγό....
δεν έτυχε, ΠΕΤΥΧΕ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
πειράζει που πετύχαμε ΤΗΝ περίπτωση με ΤΟΝ αισθητήρα?
στην προκειμένη το ... περιθωριοποιημένο, βάζει κάτω τον αρχηγό....
δεν έτυχε, ΠΕΤΥΧΕ!!
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0