Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Μάγκες μετά από 6 μήνες βλέπω τρομερή βελτίωση στο δακτυλικό..Τα άλλα πιο μετά
Sent from my MI 5s using Tapatalk
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
ρε συ δοκίμασα σήμερα την κάμερα με τις ρυθμίσεις που μου προτεινες και της μαμάς με hdr τις βλέπω καλύτερες...
μαμά: HYwzj5TBDpjQicsO2
gcam: PewmzwGNebJOhjLW2
( και οι δυο με δάχτυλο!!)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το Le Max ήταν η απόδειξη για το τι μπορεί να κάνει το software σε μια κάμερα. Η αλλαγή ήταν εξωφρενική!!!!
Μην μας λες τέτοια όμως... εμείς σε σένα στηριζόμαστε για να απογειώσουμε το εργαλείο!!! Για τις χαμηλού φωτισμό μιλάω... γιατί στις ημερήσιες είχες δίκιο... δεν την χρειάζεται την gcam... είναι αστέρι από μόνο του. Τρομερή λεπτομέρεια. Νομίζω καλύτερη από του G4. Και πολύ καλύτερα χρώματα φυσικά. Όπως τα είχες πει.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H demakhs έγραψε:
ρε συ δοκίμασα σήμερα την κάμερα με τις ρυθμίσεις που μου προτεινες και της μαμάς με hdr τις βλέπω καλύτερες...
μαμά: HYwzj5TBDpjQicsO2
gcam: PewmzwGNebJOhjLW2
( και οι δυο με δάχτυλο!!)
Ισχύει δεν δουλεύει καλά. Σύντομα θα ποστάρω τις καλύτερες ρυθμίσεις και έκδοση.
=============== Νοε 8th 2017, 8:18pm ===============
Μέχρι στιγμής το καλύτερο αποτέλεσμα με ικανοποιητική ταχύτητα και όχι ισορροπημένο NR είναι η έκδοση 4 με ρυθμίσεις
- Model: Nexus 6p
- Suport level override: Nexus_2015
- Support HW Level back: Limited
- Support HW Level front: Level_3
- Config camera: Nexus6 HDR+ Auto
- Buffer size: 3
- Total imereader image count: 9
- hdr+ burst: 8
- Calculation hdr+ imagereader image count: AllExpConfig
Δοκιμάστε και πειτε μου την γνώμη σας. - Model: Nexus 6p
-
η έκδοση 4, ποια έκδοση ρε παλικάρι?
βάλε ένα λινκ να μην ψάχνουμε από δω και από κει σαν τους ζητιάνους....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Σας τις έχω συγκεντρωμένες όλες στο link
Τέσπα, αυτή εδώ είναι MGCB_7.0H_C2API_v.4.0_AllinOne_Full_Manual.apk
Αρκετά για σήμερα. Απογοητευτηκα λίγο. Μόνο αν έχεις max parameters (όπως στην έκδοση για mm που αργούσε εκνευριστικά) μπορώ να πετύχω ίδιο αποτέλεσμα με le max 2.
Αυτό που κάνει βασικά είναι υπερβολλικό nr και τα λαδοπαστελιάζει. Με την ρυθμιση που έβαλα nexus 6p φαίνεται να έχει λιγοτερο επιθετικό nr.
Τέσπα, αύριο πάλι. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ελα μου ντε... τέσπα προς το παρόν φαίνονται οι πιο ισορροπημένες ρυθμίσεις.
Αν κάποιος θέλει ελάχιστα καλύτερη ποιότητα αλλά πιο αργές λήψεις ας βάλει 15 και 14 αντιστοιχα στα πρωτα δυο νούμερα. Παραμένει ακόμα ικανοποιητικά γρήγορο αλλά θεωρώ οτι το κέρδος που εχεις δεν αξιζει να χάσεις άλλη ταχύτητα. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Η επόμενη συσκευή σου αν είναι xiaomi να είναι σκέτο Mi 7,8,9,10 χωρίς τα s,c,x.
Το θέμα είναι ότι συγκεκριμένα το Mi5s είναι κινητό που έχει μαζεμένα πολλά καλά πράγματα. Αυτός είναι ένας λόγος να παρακάμψεις την βασική έκδοση και να πας σε s. ΟΚ όμως...το κάναμε μία φορά. Φτάνει.
Σε κάθε περίπτωση ας δοκιμάσουν οι άλλοι να έρθει σωστό σε εμάς.
Τα δαχτυλικό όντως έστρωσε.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0