Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

Δύσκολα θα ξαναβγεί τέτοιος αισθητήρας. Το έχουν ρίξει τάχα μου στις διπλές κάμερες. Καλές δεν λέω αλλά με παραχωρήσεις.. Μέχρι να ερθει το mi7 πάμε για Πάσχα στην καλύτερη..

Πώς τον τσίμπησε ο Huggo Bara ...δεν ξέρω αλλά ήταν δυνατή τρίπλα τότε.
    • Ο/H linuxilakis έγραψε:

Δύσκολα θα ξαναβγεί τέτοιος αισθητήρας. Το έχουν ρίξει τάχα μου στις διπλές κάμερες. Καλές δεν λέω αλλά με παραχωρήσεις.. Μέχρι να ερθει το mi7 πάμε για Πάσχα στην καλύτερη..

Πώς τον τσίμπησε ο Huggo Bara ...δεν ξέρω αλλά ήταν δυνατή τρίπλα τότε.
      Άραξε εδώ ρε. Αφού πετάει το εργαλείο...δεν Νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω. Μόνο η ανησυχία (κοινώς : μλκία) που έχουμε στον εγκέφαλο έμεινε να σπρώχνει για συνεχείς αλλαγές....που δεν έχουν ουσιαστικό νόημα.
      Το. Μι5s είναι πολύ δυνατό εργαλείο. Πολύ κακώς που δεν το είχα πάρει πιο πριν. Στην κάμερά του κώλωνα...αλλά με το HDR+ έχει πάει στο θεό η ποιότητα.
      Μόνο μελανό σημείο για μένα η έλλειψη Β20. Αλλά είπα : γαργάρα...
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.

Αράζω... Μόλις είπαν για κοινωνικό μέρισμα αμέσως σκέφτηκα ότι το mix 2 έρχεται πιο κοντά...χεχε αρρώστια... Εντάξει οι δεύτερες σκέψεις δεν άφησαν περιθώρια άλλα..
    • Διαφήμιση
    • ούτε η Μάντρα Αττικής, που θα καταλήξει το, περιβόητο μέρισμα, τελικά!!!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

Αράζω... Μόλις είπαν για κοινωνικό μέρισμα αμέσως σκέφτηκα ότι το mix 2 έρχεται πιο κοντά...χεχε αρρώστια... Εντάξει οι δεύτερες σκέψεις δεν άφησαν περιθώρια άλλα..
      Αυτό ΝΑΙ (ΜΙΧ 2). Είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάτι το διαφορετικό. Αλλά...ξέρω γω...και πάλι...στην εγκεφαλική "βλακεία" δεν πατάει η αλλαγή;
      Και θα μου πεις: Για δες ποιος μιλάει...αυτός που άλλαξε 187 συσκευές σε ένα χρόνο. Ε ρε φίλε...έπρεπε να περάσω και εγώ από 5-6-7 android (δεν είχα ποτέ ντε...) για να δω τι παίζει.
      Και εν είδα : έπρεπε να πάρω Mi5s από την αρχή. Και ότι η MIUI απλά (για μένα) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!

Και τώρα...πάλι μεγάλες φιλοσοφίες λέω. Δέν φεύγει η βλάβη από τον εγκέφαλο. Με την πρώτη ευκαιρία...θα κάνει πάλι μπαμ το ανεύρυσμα! Αλλά τουλάχιστον να μην κοστίζει ένα μηνιάτικο ρε φίλε...αυτό είναι (και ήταν) κρίμα...δεν το ξανακάνω.

Εαν το Mi6 είχε σοβαρό (μεγάλο) αισθητήρα θα πήγαινα εκεί. Αλλά αφού δεν...άσε...100+ ευρά παραπάνω στην στέπη...και το Mi5s έγινε λουκούμι. Όταν και εφόσον βγει κάτι που θα κάνει κλικ (το Mix 2 κάνει αλλά φεύγει πολύ...το μέρισμα θα το "πιω ρετσίνες" με την οικογένεια...δεν το σκοτώνω!!! :o ) και έχει λογική τιμή...βλέπουμε.

Θα είχε ενδιαφέρον ένα συγκριτικό με το mi6 στο auto ... Ναι ρε Χρήστο μαζί σου... Όπως το είπες μαλαματίνες...

Θα είχε ενδιαφέρον ένα συγκριτικό με το mi6 στο auto
      Έχω δει κάτι συγκριτικά εδώ κι εκεί. Όχι απέναντι στο Mi5s. Απέναντι σε άλλα. Δεν έχω βγάλει συμπέρασμα.
      ΟΜΩΣ : Από αυτά που έχω δει "απέναντι", η ποιότητά του δεν με ικανοποιεί και είναι σαφώς κατώτερο του Mi5s.
      Μάλλον το 1/2,9'' κάνει την ζημία του. Όπως την κάνει και στο G6 (1/3'').
      Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που έχουν ρίξει το βάρος στην διπλή κάμερα και έχουν παραμερίσει την ποιότητα (το ανέφερες και εσύ πιο πάνω).
      Να δεις "απέναντι" φωτό από iPhone X να φρίξεις!!!! <X

Τέλος πάντων. Το ρεζουμέ φίλε είναι ότι με 200-250 ευρώ (ίσως και ποιό κάτω...δεν ξέρω σε τι τιμές παίζει Κίνα) μπορείς να έχεις ένα Mi5s που είναι ένα τρομερό εργαλείο και κάνει πολλά πράγματα ΠΟΛΥ καλά και γρήγορα. Εάν αντέξεις να δαμάσεις την εγκεφαλική βλακεία, αράζεις εδώ μέχρι να βρεθεί κάτι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξίζει για αλλαγή.
    • Διαφήμιση
    • πόσο μπροστά ήμουν ο Φ-στης!!!! :pump: :pump:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H demakhs έγραψε:

πόσο μπροστά ήμουν ο Φ-στης!!!! :pump: :pump:
      Εσύ βάρεσες χρυσό από τα αποδυτήρια!!!!

Άμα καλιασει με τον @GEORGE13 θα το κάνω το συγκριτικό...

Γνωρίζει κάποιος αν έτσι πρέπει να είναι ο συγχρονισμός? Δηλαδή χειροκίνητα και όχι αυτόματα? Πάντα εγώ πρέπει να μπω στο cloud και να το συγχρονίσω όπως επίσης και το αντίγραφο αρχικής οθόνης είναι πάντα ανενεργό. Έτσι πρέπει να είναι αυτά τα δύο ή σε μένα συμβαίνει αυτό?

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση

Και σε μένα τώρα που το είδα έτσι είναι.
      Το έκανα χειροκίνητα.

Το αντίγραφο αρχικής οθόνης το ενεργοποιείς και απενεργοποιείται μόνο του;

from my Mi5s