Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
-
Ααα...στη σελίδα της miui δε μ αφήνει να μπω...την βρήκα εδώ:
miui_MI5SGlobal_V9.1.1.0.NAGMIEI_3e22d133b8_7.0.zipΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@kikos7 recovery rom είναι , όπως σου είπα ξεκλείδωμα πρώτα μετά fastboot global 8ρα με mi flash , και μετά αυτή από τον updater.
-
-
Άρα ξεκλειδώνω bootloader, κατεβάζω global 8, unzip αρχείοy στο C: και flash με το miflash ?
Εχθές φλάσαρα τη cn stable 9 με το miflash beta που είχα από πέρυσι. Να κατεβάσω κάποιο άλλο ;
Μετά κατέβασμα το αρχείο που έβαλε ο demakhs(thanks) και πέρασμα από recovery βάση οδηγού.
Αυτές τι rom είναι; fastboot, recovery , Ελληνικά ;
Ευχαριστώ! -
είναι custom eu roms...σαν τις Ελληνικές...recovery είναι αυτές...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μπράβο φιλέ @kikos7 πέρασες μεγάλο λούκι και το ξεπέρασες. Το είχα περάσει και έγω αυτό ξέρω άστα..Τέλος καλό όλα καλά. Με λίγο προσοχή θα ξεκλειδώσεις και θα ησυχάσεις..!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
παιδιά είμαι εδώ και καιρό με developer rom από xiaomi.eu..κάπου διάβασα εδώ μέσα για κάμερα με hdr+ που βελτιώνει κατά πολύ τη κάμερα..να φανταστώ αυτή η κάμερα είναι η Google camera? Υπάρχει κάποια ρομ που να την έχει ενσωματωμένη; προτιμότερο θα ήταν να πάω στην miui 9 stable που βγήκε πριν λίγες μέρες αν αυτό είναι δυνατό..
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
να σαι καλά!! Επειδή δίχτυ πολλές διαφορετικές εκδόσεις, μπορείς να μου προτείνεις ποια να κατεβάσω, ποια κουμπωνει καλύτερα στο κινητό;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0