Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
-
Ααα...στη σελίδα της miui δε μ αφήνει να μπω...την βρήκα εδώ:
miui_MI5SGlobal_V9.1.1.0.NAGMIEI_3e22d133b8_7.0.zipΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@kikos7 recovery rom είναι , όπως σου είπα ξεκλείδωμα πρώτα μετά fastboot global 8ρα με mi flash , και μετά αυτή από τον updater.
-
-
Άρα ξεκλειδώνω bootloader, κατεβάζω global 8, unzip αρχείοy στο C: και flash με το miflash ?
Εχθές φλάσαρα τη cn stable 9 με το miflash beta που είχα από πέρυσι. Να κατεβάσω κάποιο άλλο ;
Μετά κατέβασμα το αρχείο που έβαλε ο demakhs(thanks) και πέρασμα από recovery βάση οδηγού.
Αυτές τι rom είναι; fastboot, recovery , Ελληνικά ;
Ευχαριστώ! -
είναι custom eu roms...σαν τις Ελληνικές...recovery είναι αυτές...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μπράβο φιλέ @kikos7 πέρασες μεγάλο λούκι και το ξεπέρασες. Το είχα περάσει και έγω αυτό ξέρω άστα..Τέλος καλό όλα καλά. Με λίγο προσοχή θα ξεκλειδώσεις και θα ησυχάσεις..!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
παιδιά είμαι εδώ και καιρό με developer rom από xiaomi.eu..κάπου διάβασα εδώ μέσα για κάμερα με hdr+ που βελτιώνει κατά πολύ τη κάμερα..να φανταστώ αυτή η κάμερα είναι η Google camera? Υπάρχει κάποια ρομ που να την έχει ενσωματωμένη; προτιμότερο θα ήταν να πάω στην miui 9 stable που βγήκε πριν λίγες μέρες αν αυτό είναι δυνατό..
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
να σαι καλά!! Επειδή δίχτυ πολλές διαφορετικές εκδόσεις, μπορείς να μου προτείνεις ποια να κατεβάσω, ποια κουμπωνει καλύτερα στο κινητό;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0