Απεγκατασταση το δακτυλικο και πέρασμα με γλώσσα Αγγλικά
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Αν και κάτοχός του εδω και 1 χρόνο, το γεγονός οτι δε βγαζω πολλες selfie, με εκανε μολις σημερα να διαπιστωσω "θέμα" με την μπροστινή κάμερα μολις χθες που πηγα να βγαλω μια ομαδικη σελφι.. εγω που ημουν στο 1 μετρο από το φακο βγηκα νορμαλ...τα 5 ατομα πισω τερμα θολα...ψαχτηκα λιγο αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα..αλλοι λεγανε για hardware θεμα, άλλοι για ρυθμίσεις τις κάμερα... Γνωρίζει κανένας;
-
Δεν έχω πρόβλημα με το δακτυλικό στη συσκευή, δουλεύει άψογα. Με το δακτυλικό στην εφαρμογή της Alpha bank έχω. Έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής και εκ νέου εγκατάσταση και τώρα που πάω να ρυθμίσω το δακτυλικό με πετάει έξω εμφανίζοντας αυτό το μήνυμα. Προσπάθησα και με Αγγλικά και με πέταξε πριν προλάβω να το κάνω!Ο/H derveni έγραψε:
Απεγκατασταση το δακτυλικο και πέρασμα με γλώσσα Αγγλικά
-
Αποκλείεται το prixelokinito να κάνει τέτοια. Ανέβασε την Miui έκδοση.Ο/H aggzog93 έγραψε:
Αν και κάτοχός του εδω και 1 χρόνο, το γεγονός οτι δε βγαζω πολλες selfie, με εκανε μολις σημερα να διαπιστωσω "θέμα" με την μπροστινή κάμερα μολις χθες που πηγα να βγαλω μια ομαδικη σελφι.. εγω που ημουν στο 1 μετρο από το φακο βγηκα νορμαλ...τα 5 ατομα πισω τερμα θολα...ψαχτηκα λιγο αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα..αλλοι λεγανε για hardware θεμα, άλλοι για ρυθμίσεις τις κάμερα... Γνωρίζει κανένας;
-
-
και που έπρεπε να είναι?
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Την κάνανε τόσο γ@μ@τη ΚΑΙ την μπροστά κάμερα.... που... δεν κάνει για selfie.Ο/H demakhs έγραψε:
και που έπρεπε να είναι?
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
ναι ρε?
εγώ δεν είμαι πολύ των σέλφις....κάποιες που έβγαλα πέρσι στον Παρνασσό όμως, μεσα στο τελεμπριμπρικ, η αλήθεια όταν τις είδα, έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ δεν έχω βγάλει καμία selfie για να ξέρω. Αλλά ο Αντρέας έχει πει ότι έχει μειονέκτημα η εμπρός κάμερα. Έχει κάποια θετικά στοιχεία... που όμως για μπροστινή δεν κάνουν. Χαλάνε την εστίαση. Παραπάνω δεν ξέρω να ΣΕ εξηγήσω.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Να ανεβάσω τώρα την αφεντομουτσουνάρα μου, παρέα με όλη την οικογένεια πάνω στο βαγονέτο να σας πέσουν τα....σαγόνια!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άστο δεν θα το αντέξουμε.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0