Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Πώς πάει η τελευταία stable... Έχουμε εικόνα?
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Πώς πάει η τελευταία stable... Έχουμε εικόνα?
-
Δεν έχει.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μπαταρία οκ Χρήστο? Στα ίδια με την προηγούμενη? Απ ότι είχατε πει ήταν αρκετά καλή
-
Να σου πω...επειδή τώρα τελευταία ασπάστηκα την φόρτιση 20%-80%...δεν έχω κάνει charsh test σε SOT.
Το έχω συνδεδεμένο και όλη μέρα με το Amazfit οπότε τα δεδομένα άλλαξαν.
Γενικά πάνω κάτω ίδια μου μοιάζει.
Υ.Γ Εκείνο το δικό σου σχιζοφρενικό νούμερο όμως (50% μπαταρία και 3,5ώρες SOT) δεν παίζει εδώ.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ναι ήταν απίστευτο. Αλλά νομίζω πως ήταν σε ότι πιο ιδανικό σε χρήση μπορείς να βρείς. Βράδυ μόνο wifi και σερφάρισμα. Να φανταστείς ίδια ρομ ίδιος χρήστης χθές σε 18 ώρες είχα 3 ώρες με μπαταρία στο 25%. Μπόλικο radio με 4g σε τρένο που κινείτε με έντονο φωτισμό. Σε μια ώρα σχεδόν έχει χάσει 20%.
-
-
Επιβεβαιώνω κ εγώ, μπαταρία μια χαρά όπως κ η προηγούμενη, 3,5-4ω σοτ με χρήση μισό wifi μισό νετ κινητής. Προσπαθώ κ εγώ να φορτίζω από 25-30 έως 90.
Face recognition δεν εντοπίζεται.
Για δακτυλικό δεν έχω άποψη γιατί δεν το χρησιμοποιώ.
Ένα θέμα που έχω είναι ότι τα βίντεο που βγάζω, ενώ στο κινητό φαίνονται στον φάκελο της κάμερας, όταν το συνδέω στον υπολογιστή δεν εμφανίζονται στον ίδιο φάκελο wtf.
Τα μετέφερα σε νέο φάκελο μέσω κινητού και μετά μπόρεσα να τα πάρω στον υπολογιστή.
Καμία ιδέα??
Sent from my Mi5s -
-
το capricorn όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα καλύτερο...μόλις έστρωσε το εργαλείο, μετά από έναν χρόνο και 2000 φλασαρίσματα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0