Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
χα χα χα χα χα χα
ποια έχεις τώρα?
μέσα από το twrp, ναι...αν έχεις διαφορετική ρομ (xtrv, official κλπ), χρειάζεται FR προηγουμένως ( εγώ προτιμώ το FORMAT DATA βέβαια)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
χα χα χα χα χα χα
ποια έχεις τώρα?
μέσα από το twrp, ναι...αν έχεις διαφορετική ρομ (xtrv, official κλπ), χρειάζεται FR προηγουμένως ( εγώ προτιμώ το FORMAT DATA βέβαια)
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Παιδιά εγώ ακόμα δεν έχω την επιλογή να αλλάξω τη διάταξη της γραμμής κατάστασης από συνδυασμένη σε ξεχωριστή... Με την τελευταία arΩma..Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Και δεν θα την έχεις μέχρι τα παιδιά να μπορέσουν να το ενσωματώσουν. Αυτό ήταν mod της eu που είχε source από China. Όπως και το face id
-
Ρε μηλαρά, δεν παίζει αυτό που λες...
Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε μετά την πρώτη, καθαρή, καθαρότατη, formadataτότατη, πρώτη εκκίνηση, έπαιζε εκεί που έπαιζε πάντα...1,2-1,4gb.
Μετά την εγκατάσταση των 20-25 εφαρμογών, πάλι εκεί που έπαιζε κ πριν παίζει..1-1,2gb.
Εκτός κ αν το βούτηξες μέσα στο ... nitro, όπως το turbo σαλιγκάρι!!
(Τα 2-2.2 gb ελεύθερη μνήμη από τα 3 συνολικά, μόνο σ' ένα παλιο huawei G8 το χω συναντήσει...)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
-
αααα 4....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Από 9.1.3.0 stable άρωμα, θέλει factory reset για να δοκιμάσω την 9.5...eu?? Έχει και face id;
Για το factory reset...δεν ξέρω τί να σου προτείνω. Άν και θεωρητικά δεν χρειάζεται, εγώ θα έκαμνα.
Υ.Γ 9.2 Ελληνική δεν είχε βγεί;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0