Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H gvoi έγραψε:
[...] Μια χαρά πάει η ρομ αλλά κανένα τρελό μπουστ στην μπαταρία δεν είδα.
... έχασα το face unlock και κάτι συνταρακτικό δεν είδα...
δε γυρνάω πίσω διότι απ' ότι κατάλαβα μόνο με global θα παίζουμε μπάλα απο 'δω και πέρα και δε θέλω να μείνω στο πάγκο... κάνω υπομονή μέχρι να ξαναμπεί... -
Με την τελευταία dev αρωμα τις 2 πρώτες μέρες πήγαινε καλά το κινητό. Αλλα μετά τα είδε όλα... Κολλήματα φουλ ελεύθερη μνήμη κάτω από 1gb με όλα κλειστά και πατώντας συνέχεια το "x". Δεν δουλεύει καμία gcam (6 δοκίμασα που ήξερα ότι δουλεύουν στο mi5s αλλά κάθε φορά μόλις πήγαινα να βγάλω τη φωτογραφία με πέταγε έξω, πάντα). Λοιπόν πάλι fr και μπήκε η 9.5.1.0 stable eu ξανά και βλέπουμε στο μέλλον.
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Με την τελευταία dev αρωμα τις 2 πρώτες μέρες πήγαινε καλά το κινητό. Αλλα μετά τα είδε όλα... Κολλήματα φουλ ελεύθερη μνήμη κάτω από 1gb με όλα κλειστά και πατώντας συνέχεια το "x". Δεν δουλεύει καμία gcam (6 δοκίμασα που ήξερα ότι δουλεύουν στο mi5s αλλά κάθε φορά μόλις πήγαινα να βγάλω τη φωτογραφία με πέταγε έξω, πάντα). Λοιπόν πάλι fr και μπήκε η 9.5.1.0 stable eu ξανά και βλέπουμε στο μέλλον.
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα μάγκες. Έχω ξεχάσει το μοτίβο από το κινητό υπάρχει τρόπος να μπω χωρίς reset... Η τουλάχιστον να πάρω αντίγραφα ασφάλειας και μέτσ να κάνω το reset
-
Ο/H vortalhe έγραψε:
Καλησπέρα μάγκες. Έχω ξεχάσει το μοτίβο από το κινητό υπάρχει τρόπος να μπω χωρίς reset... Η τουλάχιστον να πάρω αντίγραφα ασφάλειας και μέτσ να κάνω το reset
-
-
Δύσκολο τότε να σώσεις δεδομένα που δεν συγχρονίζονταν σε κάποιο λογαριασμό-cloud
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Format data ,αγαπητέ κ αλλαγή, αυτή είναι η λύση!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0