Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αν δεν υπήρχαν:
1) φορτιστής στη δουλειά
2) φορτιστής στο σπίτι
3) φορτιστής αυτοκινήτου
4) powerbank xiaomi
5) πρίζες σε σπίτια γνωστών
6) πρίζες σε σπίτια αγνώστων
7) πρίζες σε καταστήματα
ναι, θα συμφωνούσα...θα ταν αρκετό το άγχος.
Επειδή υπάρχουν, άφθονα, όμως όλα τα παραπάνω, το μόνο άγχος που υπάρχει με αυτήν τη συσκευή, είναι από τους κατόχους, υποτιθέμενων, φωτοκινητών, μετά που θα κάνουν το λάθος να τα βαλουν με τον παλιο...κινέζο!!
Απο τοτε ενα ανταπτορακι στα κλειδια η στο πορτοφολι πρεπει να υπαρχει παντα :p -
-
Εγώ παιδιά, δεν χρειάζεται να το εκθειάσω άλλο το εργαλείο. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, κατάφερα να το αποκτήσω 8-10 μήνες μετά την κυκλοφορία του (και αφού ταλαιπωρήθηκα με 1-2 σαβουρamsung), και θα το αποχωριστώ πολύ πολύ δύσκολα (όταν...). Από την πρώτη στιγμή που ΤΟ είδα είπα ΑΥΤΟ είναι ΤΟ κινητό ΜΟΥ! Το χάσμα που υπήρχε μεταξύ μας το δημιουργούσε η "κακή" stock κάμερα αλλά το HDR+ ήρθε και οι τελευταίες αμφιβολίες εξαφανίστηκαν.
Εκτός όλων των άλλων, με βολεύει αφάνταστα και το μέγεθος. Είναι όσο "μικρό" χρειάζεται! Ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει και δεν υπάρχουν τσέπες...όσο πιό μικρό...τόσο πιό καλό...
Μοναδικό μελανό σημείο : Β20.
Η μπαταρία του δεν μου δημιουργεί προβλήματα. Αλλά το 5ωρο SOT που έγινε 4ωρο που κοντεύει να γίνει 3ωρο...είναι μεγάλο φάουλ. Για μένα όμως που δεν παίζω παιχνίδια, δεν χρησιμοποιώ FB και δεν στέλνω 200-300 μηνύματα την ημέρα, το 24ωρο βγαίνει πολύ άνετα. Θα ήθελα να το φορτίζω κάθε 4 ημέρες (τόσο μου κρατούσε το RN4) αλλά δεν είναι μείζον θέμα μου αυτό.
Ο/H SoNik+ έγραψε:
Μου εχει τυχει σε δουλεια, σπιτι φιλων, εξω, σε αμαξια κλπ να θελω φορτιστη να βρισκω κατι απο δω και απο κει και μαντεψε...να μην υπαρχει type c καλώδιο!!Απο τοτε ενα ανταπτορακι στα κλειδια η στο πορτοφολι πρεπει να υπαρχει παντα
Ο/H gvoi έγραψε:
Μεγάλη κουβέντα είπα! Από τις 00:30 μέχρι τις 6:30 σε flight κ κλειστά αππς 7% κάτω
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Καλά, μη τρελαθούμε κιόλας... και γω που δήλωσα "απογοητευμένος" με τη μπαταρία, δεν σκέφτηκα στιγμή αντικατάσταση... το κινητό είναι α π α ι κ το !
ειδικά με τη σχέση απόδοσης/τιμής που έχει!
τα ψιλοπροβλήματα λύνονται, αν όχι τώρα, σε καναδυό version αργότερα
αυτο με το type-c όντως είναι θέμα... χάρηκα πολύ που είχε, αλλά δε το σκέφτηκα καλά... και ψάχνω στα χιλιόμετρα καλωδίων micro σε σπιτι/δουλειά να βρω το ενα δυο καλωδια type c -
Ενα ανταπτορακι μαζι σας μονιμα στο τσαντάκι και ειστε καλυμμένοι.
Πάντως τα περισσότερα φετινα κινητά έχουν type-c. Δηλαδή ειναι κάτι που αναποφευκτα δεν το γλυτώνουμε. Απλά Ελλάδα επειδή μάλλον αλλάζουμε κινητά λιγότερο συχνά είναι πρόβλημα για τους πρωτοπόρους.
Αλλά μην ξεχνάμε τα οφέλη που έχεις απο ταχεία φόρτιση και ταχεία μεταφορά αρχείων καθώς και οτι δεν παιδεύεσαι να ψάχνεις ποιο ειναι το πάνω και ποιο το κατω -
-
Και εγώ δεν της το αλλάζω....της γυναίκας μου.....
-
Γιααααα πείτε καμιά ιδέα!
Με την 3.22, τα είπαμε ότι κάτι τρέχει με την μπαταρία αλλά σήμερα είδα ότι το κινητό δεν κοιμάται! Χωρίς όμως να έχω ένδειξη τι το ξυπνάει καθώς το wakelock δεν δείχνει τπτ παράξενο.
Τι μπορεί να παίζει??
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βάλε την σημερινή ROM να δεις αν από το ξενύχτι θα το ρίξει στον ύπνο.
Φόρτωσα ήδη
Αναμένω το πρωινό ξύπνημα!
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0