ρε παιδες? πως κανουμε εγκατασταση custom recovery?
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Τώρα με απογοητεύεις!!
Twrp 3.2.2 by @geoanto555...έχει ένα θέμα αυτός ο τραχανάς κ για τους πιο άσχετους!
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMIΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Τώρα με απογοητεύεις!!
Twrp 3.2.2 by @geoanto555...έχει ένα θέμα αυτός ο τραχανάς κ για τους πιο άσχετους!
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Ετοιμασου για παπαδες στο θεμα με τις καμερες -
Εγω σήμερα αύριο θα αλλάξω την κάμερα κ περιμένω κ ένα back cover μήπως έφταιγε το πλαστικό κάλυμμα...
Δίνει πολύ πόνο το prixel λέμε, σε θέμα φωτογραφίας!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εγω σήμερα αύριο θα αλλάξω την κάμερα κ περιμένω κ ένα back cover μήπως έφταιγε το πλαστικό κάλυμμα...
Δίνει πολύ πόνο το prixel λέμε, σε θέμα φωτογραφίας!
ΟΧΙ με stock όμως ε. Εκεί ... σφαλιάρες!
Βρήκες μαμά κάμερα;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Δίνει πολύ πόνο το prixel λέμε, σε θέμα φωτογραφίας! -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Δίνει πολύ πόνο το prixel λέμε, σε θέμα φωτογραφίας!
Έγραψες!!!
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Παιδια SOS εκανα wipe στην συσκευη (μεσω twrp) και οταν εκανα επαναφορα δεν μου εμφανισε κατι φωτογραφιες (μου εμφανισε τα παντα εκτος αυτες...Υπαρχει τροπος επαναφορας η τις κλαιμε ?
-
αμα είχες το google photos θα τις βρεις εκεί...πέρνα την εφαρμογή από το play store και άστην να συγχρονίσει, να δεις τι θα σου φέρει πίσω.
ή μπες απο το pc στο gmail σου και πάτα τα τετραγωνακια πάνω δεξιά που έχει διάφορα προγράμματα και πάτα να μπεις στο google photos να δεις απο κει, μην περιμένεις να κάνει τον συγχρονισμό το κινητό και σε φάει η αγωνία.
και στις φωτογραφίες (gallery) στο mi cloud μπες από pc να δεις τι έχει κρατήσει: Mi Cloud
( τέτοια ώρα και συ, με τους βρικόλακες, έβαλες να κάνεις wipes, με το 1,5 μάτι ορθόκλειστο???)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτες τις....κανω και την πατησα...
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ένας φορτιστής με ίδια ισχύ φόρτισης, πχ 5V-2A (2000mA) , μιας καλή μάρκας, πχ samsung, θα σε καλύψει
-
@vortalhe
Το 5V - 2A είναι fast charge. Είναι δηλαδή ένα απλό charge αλλά είναι fast γιατί έχει τα 2A. Και τα volt και τα Ampere σε αυτήν την περίπτωση είναι σταθερά όπως και η έξοδος 5 x 2 = 10watt.
Αυτό που μάλλον εσύ ρωτάς είναι το Quick Charge. Αυτό, ΝΑΙ, πρέπει να το υποστηρίζει ΚΑΙ ο φορτίστης ΚΑΙ το κινητό για να δουλέψει. Το Mi5s υποστηρίζει Quick Charge 3. Στην περίπτωση αυτή τα volt είναι από 3.2 έως και 20 με βήμα 200mvolt (ανάλογα με το τι ζητάει η συσκευή). Τα Amper επίσης δεν είναι σταθερά. Η τελική έξοδος του φορτιστή είναι μέχρι 18watt.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0