Μετα απο πολλες προσπαθειες για επαναφορα με πολλα προγραμματα και μεσω google κλπ κλπ δυστυχως δεν καταφερα τιποτα...Μελοντικα ομως θα ηθελα να τροπους για backup το syncdroid ειναι οκ γι αυτη την δουλεια ?
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
@vortalhe
Το 5V - 2A είναι fast charge. Είναι δηλαδή ένα απλό charge αλλά είναι fast γιατί έχει τα 2A. Και τα volt και τα Ampere σε αυτήν την περίπτωση είναι σταθερά όπως και η έξοδος 5 x 2 = 10watt.
Αυτό που μάλλον εσύ ρωτάς είναι το Quick Charge. Αυτό, ΝΑΙ, πρέπει να το υποστηρίζει ΚΑΙ ο φορτίστης ΚΑΙ το κινητό για να δουλέψει. Το Mi5s υποστηρίζει Quick Charge 3. Στην περίπτωση αυτή τα volt είναι από 3.2 έως και 20 με βήμα 200mvolt (ανάλογα με το τι ζητάει η συσκευή). Τα Amper επίσης δεν είναι σταθερά. Η τελική έξοδος του φορτιστή είναι μέχρι 18watt.
from my Mi5s
-
-
Ο/H gto έγραψε:
ιδέα μου η σε stable έχει μείνει λίγο πίσω η XTRV ; Έχουμε 9.5.2.0 ενώ κυκλοφορεί 9.6.χ.χ
Οπότε αναμένουμε τις πρώτες Stable σε MIUI 10 για να συνεχίσουμε την διανομή των Stable ROM. -
Επειδη ως γνωστον τα εχασα ολα απο το κιν πoια gcamera βαζουμε για το κιν μας ?
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Sokin_v έγραψε:
πια gcamera βαζουμε για το κιν μας ?
MGC_3.2.045_MiMAX2.apk (BSG, 2018-07-15, android 6+, changelog) -
Μιας και μιλάμε για κάμερες, είναι ιδέα μου ή με τη 10 δυσκολεύεται να νεταρει το κινητό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού;Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Εχει θέμα η 10ρα, μαμησε τις απανταχού το κόσμο, Xiaomi κάμερες...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εχει θέμα η 10ρα, μαμησε τις απανταχού το κόσμο, Xiaomi κάμερες...
τετοια ταχυτητα δεν εχω ξαναδει σε κινητο...και φοβερη μπαταρια -
Αξιζει η pixel experience 8.1 σε σχεση με την δικια μας ?
-
Ο/H Sokin_v έγραψε:
Αξιζει η pixel experience 8.1 σε σχεση με την δικια μας ?
αλλα δεν θα εχεις στοκ καμερα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0