Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H gvoi έγραψε:
Έβαλες, δούλεψε κανα 2 μέρες κ Έλα να αλλάξουμε απόψεις
Είχε κανείς άλλος ρομ με ορεο πιο πριν να μας πει συμπεριφορά?
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παιδια εμενα μου πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια με το android 8...γτ?
-
-
Δοκίμασε να κάνεις ένα-δύο reboot της συσκευή...
-
Εγω θα δοκίμαζα ένα format data & factory reset (ales zusammen) στο φτερό κ επανεκκίνηση κ όλα θα έστρωναν!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
tarnanas μην τον ακους !!!
...το μονο που ξερει να κανει ειναι να μπρικαρει συσκευες τριτων.
...ενιοτε και δικες του -
Ο/H demakhs έγραψε:
Εγω θα δοκίμαζα ένα format data & factory reset (ales zusammen) στο φτερό κ επανεκκίνηση κ όλα θα έστρωναν!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μην τρολαρετε ρεεεεε!!
Το κινητό σερνόταν όταν εγκαθιστούσε τις εφαρμογές, σε δεύτερο χρόνο αφού τελείωσε τα πάντα είναι οκ γενικά, δεν κολλάει.
Η μπαταρία με πάει για 3.30 ώρες σοτ, αλλά για αυτό έχω ακόμα υπομονή.
Γενικά κανένα πρόβλημα χτυπητό, εκτός του όταν πάω να αλλάξω εικόνα κλειδώματος και πατάω φάκελο να αναζητήσω φωτό κ κρασαρει.
Είμαι πάντως έτοιμος για επιστροφή στην 7.9.20
Ποιος τρολαρει αλήθεια, να τον στείλουμε στο πυρ το εξώτερον?
Καραμπινατα συμπτώματα για format data k fr!
Στο δικό μου, μετά από μια εγκατάσταση, στην πρώτη εκκίνηση έβγαζε κουλά μηνύματα για force close προγραμμάτων κ τέτοια χαζά.
Twrp, format data, reboot to recovery, fr, reboot κ ολα επανήλθαν στη θέση τους!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χάχα πιάσατε τα κόλπα καλά είπα εγώ να περιμένω... Τώρα θα περιμένω μέχρι την άλλη βδομάδα! Επανεκκίνησεις έκανα...καθάρισα τα κεις τα υπόλοιπα δεν τα κάνω βαριέμαι να στήνω πάλι... Προς ενημέρωση θα το βγάλω για πούλημα κάποιος μου είχε πει ότι το ήθελε αλλα δεν θυμάμαι... Με τον καινούργιο μήνα με το καλό!
Επίσης να αναφέρω ότι όταν πριν μήνες είχα βάλει ressurrection remix με ορεο η συσκευή πετούσε συν ότι με greenify έβγαζε σχεδόν 5 ώρες σοτ.
Αναγκάστηκα να αλλάξω γιατί ο τύπος βαρέθηκε κ δεν υποστήριζε άλλο την ρομ του και κάτι δυσλειτουργίες που είχε κυρίως με τις ειδοποιήσεις δεν μπορούσα να τις φτιάξω.
Είχα ελπίδες ειναι αλήθεια να δω μια δυνατή ρομ, αλλά χλωμό σε αυτή τη φάση.
Αναμένουμε
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0