Μεχρι τότε, θα χει κυκλοφορήσει ευρεως κ το xiaomi με τα 48mp, ποιος στην χάρη του!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούλογικα μπαταρια ειναι... η ζημια εγινε οταν τραβουσα φωτο υπο πολικες θερμοκρασιες.Ο/H demakhs έγραψε:
Κ που ξέρετε πως είναι η μπαταρία κ δεν είναι η πλακέτα φόρτισης ή το... καρμπυρατέρ??
Τους χειμώνες να το στέλνεις προς Δωδεκάνησα και αυτός θα στέλνει το Mix2s.Ο/H foxy4270 έγραψε:
η ζημια εγινε οταν τραβουσα φωτο υπο πολικες θερμοκρασιες.
Ο/H gvoi έγραψε:
Καλησπέρα σας!
Μετά από καιρό σε global stable έχω να δηλώσω 4 ώρες σοτ μέσες άκρες με χρήση μικτή 4g wifi.
Το μόνο που έχω πρόβλημα είναι το google maps. Κολλάει φουλ όταν ζητήσω πλοήγηση, τι μπορεί να φταίει? Ρομ ή αππ??
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εναλλακτικά μέχρι να το διορθώσουν έβαλα το app waze για navigation το οποίο παίζει κανονικά.Ο/H gvoi έγραψε:
Καλησπέρα σας!
Μετά από καιρό σε global stable έχω να δηλώσω 4 ώρες σοτ μέσες άκρες με χρήση μικτή 4g wifi.
Το μόνο που έχω πρόβλημα είναι το google maps. Κολλάει φουλ όταν ζητήσω πλοήγηση, τι μπορεί να φταίει? Ρομ ή αππ??
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι εννοεις dev?Ο/H gvoi έγραψε:
Εγώ από την άλλη επέστρεψα στο here we go και είμαι οκ προς το παρόν. Θα δοκιμάσω κ αυτό που λες.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι θέμα xiaomi ή google...
Κανείς με dev να μας πει τι παίζει??
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapat